Închide meniul

Farul Constanţa, prima reacţie despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB: „Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 12:35

Farul Constanţa, prima reacţie despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB: „Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare!

Jefte Betancor va juca la CFR Cluj, deşi a fost dorit şi de Gigi Becali la CFR Cluj

Jefte Betancor a fost golgheterul celor de la Farul Constanţa / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • Farul Constanţa, prima reacţie despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Farul Constanţa a oferit prima reacţie despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB. Ciprian Marica, acţionarul grupării de la Ovidiu, este de părere că două milioane de euro, suma cerută de Gică Hagi pentru atacant, nu este „ameţitoare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” l-a luat pe Betancor gratis după despărţirea de Voluntari, iar Gigi regretă acum că nu l-a observat de când evolua pentru ilfoveni. Forma lui a explodat la Farul, pentru care a înscris 16 goluri şi a oferit şi două assist-uri, în 36 de partide.

Farul Constanţa, prima reacţie despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB

„Mă îndoiesc că pentru Gigi Becali e o sumă amețitoare. Știm potențialul dânsului și clar că nu facem prețul în funcție de cine îl cere. Betancor este un jucător care a demonstrat la Farul și nu numai. Mie mi-a plăcut de el și la Voluntari, era în spatele curții domnului Becali și nu l-a văzut.

Reclamă

Un jucător foarte important pentru noi, este cam cel mai căutat jucător pe care îl are Farul. Suntem un club destul de mic, încă nu avem forța necesară pentru a ține un jucător, așa că, dacă oferta domnului Becali va fi interesată, o vom lua în calcul”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. Atacantul de la Farul este cotat la 1.6 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor se teme că Gică Hagi va cere o sumă şi mai mare pentru transferul spaniolului de 28 de ani.

Reclamă

„N-am găsit. Nu știu. Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el. Eu nu mă uit decât la echipele mari, CFR Cluj, Craiova…. Dacă îl vedeam, îl luam cu siguranță”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Jefte Betancor a marcat şi în poarta celor de la FCSB. Farul a bătut echipa lui Gigi Becali în deplasare, în sezonul regulat, cu 2-0, iar spaniolul a deschis scorul. Virgil Ghiţă a înscris al doilea gol al dobrogenilor.

Gigi Becali, dispus să investească dacă FCSB se va califica în grupele Conference League

Gigi Becali a spus recent că a oprit finanțarea la FCSB, dar între timp și-a schimbat discursul. Patronul roș-albaștrilor e dispus să investească în continuare în fotbal dacă echipa lui se va califica în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”