Închide meniul

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu, reacție uluitoare după „recitalul” din Trivale: „Nu a fost un meci perfect! Am făcut greșeli!”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 23:06

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu, reacție uluitoare după „recitalul din Trivale: „Nu a fost un meci perfect! Am făcut greșeli!

Dan Petrescu, reacție uluitoare după FC Argeș - CFR Cluj 0-6

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

  • FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Dan Petrescu, reacție uluitoare după festivalul de goluri din Trivale
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu a oferit o primă reacție după festivalul de goluri din Trivale. Liderul din Liga 1 a reușit cea mai clară victorie din acest sezon, dar „Bursucul” nu a fost pe deplin mulțumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a recunoscut că, în ciuda scorului de tenis, meciul cu FC Argeș nu a fost perfect. Antrenorul campioanei le-a reproșat jucătorilor că au făcut mai multe greșeli care trebuie să fie reparate în ultimele două meciuri ale sezonului, cu Universitatea Craiova și FCSB.

FC Argeș – CFR Cluj 0-6 | Dan Petrescu a oferit o reacție uluitoare după „recitalul” din Trivale

Ulterior, Petrescu și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus, în special pe Cristi Manea, Adrian Păun și Claudiu Petrila, trei dintre marcatorii CFR-ului din Trivale.

Reclamă

Universitatea Craiova nu mai are vreo șansă la titlu, după victoria CFR-ului din această seară. „Bursucul” și-ar fi dorit ca oltenii să rămână în cursa pentru trofeu, ținând cont că duminică vor juca împotriva FCSB-ului.

„Au fost multe victorii în cariera mea, dar nu îmi amintesc vreun 6-0. Poate la Urziceni. Pot să îi cert (n.r. – pe jucători, cum a spus Cristi Manea), chiar dacă scorul arată bine spre foarte bine. Nu a fost un meci perfect, am avut multe greșeli pe care trebuie să le reparăm în meciurile cu Craiova și FCSB. Chiar au fost greșeli, dar per total merită felicitări. Cu toții au dat tot ce au avut mai bun.

Reclamă

În fotbal se întâmplă să fie și perioade mai grele. Am avut o perioadă în care am luat gol în minutul 96 la Craiova, apoi am liat roșu și acel gol-autogol cu FCSB. Ăsta e fotbalul. Ne-am antrenat bine, ne-am concentrat, dar n-am câștigat nimic din păcate. Avem 199 de puncte (n.r. – legat de înjumătățirea punctelor) și campionatul e cum e… degeaba am bătut azi cu 6-0 dacă nu luăm trofeul în brațe la final.

Dan Petrescu își dorea ca Universitate Craiova să rămână în lupta pentru titlu

(N.r. – Universitatea Craiova, ieșită din cursa pentru titlu) Eu aș fi vrut să rămână acolo și sper să se concentreze mâine (n.r. – vs FCSB) și să joace pentru locul al doilea. Dacă ei câștigă mâine, au șanse mari la locul al doilea. Manea s-a pregătit excelent în ultimele 10 zile. Mereu le spun: ‘Cum vă pregătiți, așa jucați’. A venit rezultatul pregătirii. Pentru mine nu e destul să te antrenezi. Trebuie să te antrenezi bine, cu entuziasm, cu dorința de a câștiga.

Manea a făcut, cred, cel mai bun meci de când e la CFR. Merită felicitări și el și toată echipa. Eu am încredere în el, de-aia l-am și băgat (n.r. – despre Adrian Păun). Nu știu dacă îl băga altcineva. El vrea să fie totul frumos în fața porții. I-am zis că nu trebuie să fie golul frumos, trebuie doar să fie gol. Petrila când intră de pe bancă dă gol meci de meci. Când e titular, suferă. Dar și când a fost titular a jucat și merită felicitat. Campionatul lui Petrila e excelent până în acest moment, cu suișuri și coborâșuri.”, a spus Dan Petrescu, după FC Argeș – CFR Cluj 0-6.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, care va juca mâine în Bănie, cu Universitatea Craiova.

FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Campioana a făcut instrucţie la Piteşti

FC Argeș – CFR Cluj 0-6. Campioana României a făcut instrucţie cu „vulturii” şi pune presiune pe rivala FCSB. Echipa lui Dan Petrescu a reuşit victoria sezonului în faţa grupării din Trivale.

Campioana României a deschis scorul prin Adrian Păun, în minutul 3, care a reuşit primul gol al sezonului cu un şut deviat. A doua reuşită a venit după ce Ciprian Deac a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 20.

Cristi Manea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după ce a reuşit golul carierei. Fundaşul a punctat cu un şut cu exeriorul de la aproximativ 25 de metri.

A patru reuşită a venit în minutele de prelungiri, când Gabriel Debeljuh l-a învins pe Greab. Acelaşi Debeljuh a făcut „dubla” în minutul 60.

„Perla” Claudiu Petrila a închis tabela, în minutul 87, iar gruparea din Gruia a reuşit victoria sezonului.

În urma acestui succes, CFR Cluj se află pe primul loc în play-off, cu 54 de puncte. Rivala FCSB ocupă locul secund, cu 49 de puncte, dar şi un meci în minus. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 45 de puncte. Mâine seară, roş-albaştrii şi oltenii se vor întâlni în derby-ul etapei.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc