Închide meniul

FC U Craiova 1948 transferă pe bandă rulantă! Oltenii şi-au betonat apărarea cu un fundaş de 1.95 metri din Portugalia

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 17:53

FC U Craiova 1948 transferă pe bandă rulantă! Oltenii şi-au betonat apărarea cu un fundaş de 1.95 metri din Portugalia

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

  • FC U Craiova 1948 transferă pe bandă rulantă
  • Oltenii şi-au betonat apărarea cu un fundaş de 1.95 metri din Portugalia

FC U Craiova 1948 transferă pe bandă rulantă. Oltenii şi-au betonat apărarea cu un fundaş de 1.95 metri din Portugalia. Este vorba despre Andre Duarte (24 ani), care a fost anunţat oficial de echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Duarte este al treilea transfer al verii, după David Croitoru, venit de la FC Botoşani, şi portarul Ionuț Gurău, venit de la Unirea Slobozia.

FC U Craiova 1948 transferă pe bandă rulantă

Cotat la 250.000 de euro pe site-urile de specialitate, Andre Duarte a fost adus de la Estrela Amadora. Fundaşul de 1.95 metri vine din Portugalia şi a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

Reclamă

De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Praiense, Alverca, Estoril U23 și Sacavenense.

„Încă una… Bine ai venit, André!”, a transmis FC U Craiova 1948.

Reclamă

David Croitoru, fiul lui Marius Croitoru, a semnat cu FC U Craiova 1948

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948. Puștiul de 18 ani îl urmează pe tatăl său, Marius Croitoru, la echipa lui Adrian Mititelu.

„Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David!„, e anunțul oficial făcut de FC U Craiova 1948.

David Croitoru a bifat șase prezențe în sezonul trecut al Ligii 1 pentru FC Botoșani, fără să reușească un gol sau un assist.

Reclamă 4 / 0/3

David Croitoru a debutat în Liga 1 în august 2020, într-un meci FC Botoșani – Gaz Metan 4-1.

Adrian Mititelu Jr visează la play-off

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Mititelu Jr. privește cu mult optimism către sezonul următor și are mare încredere în calitățile fostului antrenor de la FC Botoșani.

Adrian Mititelu Jr. îl consideră pe Croitoru genul de antrenor care transformă jucătorii de nivel mediu în jucători de top în România:

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Reclamă

FC U Craiova 1948 îl vrea și pe Jaja Silva

Marius Croitoru vrea să-l îl aducă la FC U Craiova 1948 și pe Jaja Silva, fostul său elev de la FC Botoșani.

Potrivit prosport.ro, Jaja Silva nu s-a prezentat la antrenamentele lui FC Botoșani după plecarea lui Marius Croitoru. Acest lucru ar putea fi un indiciu că brazilianul vrea să plece din Moldova, notează sursa citată.

Marius Croitoru i-ar fi cerut lui Adrian Mititelu să facă o ofertă pentru Jaja. La Botoșani, brazilianul era printre elevii preferați ai lui Croitoru.

23 de ani are Jaja Silva. În sezonul trecut a reușit cinci goluri și cinci assist-uri în 27 de meciuri pentru FC Botoșani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract
Liga 1 • 9 ian., 17:13
Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost declarat liber de contract: „Suntem stupefiaţi de decizie”
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo şi FCSB - FC U Craiova se joacă în aceeaşi zi
Liga 1 • 7 nov., 13:05
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!
Mihai Stoica, verdict despre Alexandru Mitriţă
Liga 1 • 5 nov., 8:46
Mihai Stoica, verdict despre Alexandru Mitriţă: „A creat probleme mari la Universitatea Craiova!”