Închide meniul

FC Voluntari a depus plângere împotriva lui Mihai Stoica, după acuzaţiile făcute de managerul general de la FCSB! Ce riscă acesta

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2022, 8:31

FC Voluntari a depus plângere împotriva lui Mihai Stoica, după acuzaţiile făcute de managerul general de la FCSB! Ce riscă acesta

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB/ Profimedia

FC Voluntari a depus plângere la comisiile Federaţiei împotriva lui Mihai Stoica. Cauza o reprezintă declaraţiile managerului de la FCSB, de după meciul direct dintre cele două părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Voluntari au remizat în penultima etapă a campionatului, scor 2-2. A fost meciul în urma căruia, echipa patronată de Gigi Becali a rămas fără şanse la titlu. După această partidă, Mihai Stoica ar fi sugerat că ilfovenii au fost susţinuţi financiar de alte rivale, pentru a-i încurca pe cei de la FCSB.

FC Voluntari a depus plângere împotriva lui Mihai Stoica! Ce poate risca managerul FCSB

Mihai Stoica riscă o suspendare şi o amendă, în urma declaraţiilor făcute după meciul direct dintre FCSB şi Voluntari. Remiza de pe teren propriu izbutită de echipa manageriată de MM Stoica i-a adus cel de-al cincilea titlu de campioană la rând celor de la CFR Cluj, cu o etapă înainte de final.

MM Stoica şi-a exprimat atunci bănuiala că jucătorii celor de la Voluntari ar fi fost susţinuţi financiar din alte părţi, iar singurii care erau avantajaţi direct de un rezultat negativ al FCSB-ului erau rivalii de la CFR Cluj. Informaţii certe nu a avut, însă a ridicat aceeaşi suspiciune pe care a avut-o şi Gigi Becali.

„X-ul îi ajuta foarte mult, era exact ceea ce-și doreau. Un X îi ajută foarte mult în perspectiva finalei Cupei. Am văzut manifestările de bucurie. Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta.

Reclamă

Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate. Altfel nu se putea ca un portar de perspectivă extraordinară, Mihai Popa, să tragă în halul ăsta de timp când era egal. Când nu era egal, nu trăgea de timp. Ce informații să am, sunt SRI?”, declara Mihai Stoica, după meciul FCSB-Voluntari, 2-2.

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB: „Trebuie să joace neapărat”

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB. Managerul general al celor de la FCSB, consideră că din primul 11 al echipei patronate de Gigi Becali nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

FCSB se va pregăti într-un cantonament la baza din Berceni. Înainte de noul sezon, care va debuta pe 16 iulie, roş-albaştrii vor disputa 4 partide amicale.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este de părere că, în sezonul viitor, 4 jucători nu pot lipsi din primul 11 al FCSB-ului. Aceştia ar urma să fie oameni de bază în echipa lui Toni Petrea.

„Octavian Popescu poate să joace inter. Am încercat la meciul cu Craiova (n.r. 0-2) să-l folosim în dreapta și n-a putut să joace. La noi e clar că trebuie să joace, din toate rațiunile, următorii jucători: Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Mai e Cordea în partea dreaptă, mai sunt Vali Gheorghe, Ianis Stoica. Trebuie să-i facem bărbați pe acești jucători mai tineri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În sezonul recent încheiat, FCSB a terminat pe locul secund, în urma celor de la CFR Cluj. Florinel Tănase a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul vicecampionilor, bifând 36 de partide, şi marcând 20 de goluri. Pe de altă parte, Florinel Coman a avut un sezon modest, evoluând în 21 de meciuri, marcând un singur gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5.

Octavian Popescu a fost şi el una dintre piesele de bază în echipa FCSB-ului, în sezonul 2021-2022. Cotat la 4 milioane de euro, conform transfermarkt.com, Tavi Popescu a bifat cele mai multe prezenţe dintre jucătorii numiţi de MM Stoica, 38. În întregul sezon, mijlocaşul a marcat 10 goluri şi a avut 4 assist-uri. Acesta a fost recent titularizat de Edi Iordănescu la naţională, în victoria de acasă cu Finlanda, scor 1-0.

Recomandări
  • FC Voluntari a depus plângere împotriva lui Mihai Stoica
  • Mihai Stoica riscă o amendă şi o suspsendare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și