Închide meniul
NEWS ALERT

FC Voluntari – FCSB a fost mutat! Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2022, 15:12

FC Voluntari – FCSB a fost mutat! Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Imagini din timpul meciului Voluntari - FCSB

Hepta

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1 nu se va disputa pe Arena „Anghel Iordănescu”. Ilfovenii încep lucrările de reamenajare ale stadionului. Decizia a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Clubul FC Voluntari anunță începerea modernizării suprafeței de joc a stadionului ,,Anghel Iordănescu”.

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, mutat de pe stadionul Anghel Iordănescu

La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”, au anunţat ilfovenii.

Fanii FCSB vor să joace pe Ghencea finala cu CFR Cluj

Pe de altă parte, partida crucială cu CFR Cluj, din etapa a 10-a a play-off ar putea avea loc pe Ghencea. Fanii FCSB din Asociația „Salvați Steaua” au trimis mai multe scrisori către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei, pentru ca „finala de titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute pe stadionul Ghecea.

Reclamă

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Ce a declarat Vasile Dîncu despre subiectul „FCSB în Ghencea”

„Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

Reclamă 4 / 0/3

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și