Închide meniul
VIDEO

FCSB a început pregătirea de vară! Imagini de la primul antrenament condus de Toni Petrea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 19:44

FCSB a început pregătirea de vară! Imagini de la primul antrenament condus de Toni Petrea

FCSB a început pregătirea de vară

Jucătorii de la FCSB, în timpul primului antrenament al verii / FCSB TV

FCSB se gândește deja la noul sezon și a început pregătirea de vară. Toni Petrea a condus primul antrenament după ce jucătorii au revenit din vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii au efectuat miercuri două sesiuni de antrenamente, conform anunțului făcut de FCSB pe pagina de Instagram. 

FCSB a început pregătirea de vară

Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert n-au avut milă de jucătorii abia reveniți din vacanță. Au ordonat ca exercițiile să fie executate în ritm alert.

Lotul FCSB-ului la primul antrenament al verii:

Reclamă

Portari: A. Vlad, Ducan

Fundași: V. Crețu, S. Șerban, Haruț, Fl. Achim

Mijlocași: Musi, Oaidă, Simion, M. Lixandru, V. Gheorghe, Șut, Edjouma, Cordea, Ov. Popescu, Perianu, M. Tănasă

Reclamă 4 / 0/3

Atacanți: I. Stoica, Dumiter, Mamut, Fl. Coman

Ștefan Târnovanu, Iulian Cristea, Darius Olaru, Florin Tănase și Octavian Popescu nu au fost prezenți pentru că s-au aflat la echipa națională.

FCSB va disputa patru amicale în această vară

FCSB a anunțat că va disputa un amical cu Oțelul Galați, pe 9 iulie, de la ora 20:00, în deplasare. Până la partida cu Oțelul, FCSB va mai juca cu FC Sfântul Gheorghe, pe 29 iunie, la Berceni, cu Zimbru, pe 2 iulie, la Chișinău și cu CS Mioveni, pe 6 iulie, la Berceni.

FCSB s-a reunit pe 13 iunie şi întreaga pregătire de vară o va desfășura la baza din Berceni. Înainte de noul sezon, care va debuta pe 16 iulie, roş-albaştrii vor disputa 4 meciuri amicale.

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală marți dimineață. Elevii lui Toni Petrea au fost surprinși la prima oră în timp ce soseau la clinică.

Programul lui FCSB în această vară

    • 14 iunie: reunirea lotului
    • 24 iunie: se alătură jucătorii convocați la loturile naționale
    • 29 iunie: amical cu FC Sfântu Gheorghe (acasă)
    • 2 iulie: amical cu Zimbru Chișinău (deplasare)
    • 6 iulie: amical cu CS Mioveni (acasă)
    • 9 iulie: amical cu Oțelul (deplasare)

Toni Petrea a semnat un nou contract cu FCSB

Mihai Stoica a anunțat că Toni Petrea și-a prelungit înțelegerea cu clubul lui Gigi Becali. 

”A semnat, îţi zic eu, alaltăieri, facem anunţul marţi, nu trebuie să facem anunţul când vreţi voi, facem marţi, când începem pregătirea.

Reclamă

Sunt şi eu aici şi nu e normal să discutaţi… e lipsă de respect faţă de Petrea. Ţi-am spus clar că e făcută şi chiar dacă nu semnase era făcută. Nu era normal să întrebi, e un pic de lipsă de respect faţă mine şi faţă de Petrea. Chiar dacă nu a fost anunţul, nu era normal să întrebi.

Uite, îţi zic eu acum, anunţ că a semnat Petrea. Era clar că ne-am înţeles, am spus de mai multe ori că ne-am înţeles. A fost omul plecat, nu am vrut să semneze pe mail. Da, a semnat Petrea, cu acelaşi staff, posibil să mai aibă un secund. Un an a semnat.

Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii, din moment ce e de un an de zile, se discută de continuare când se termină”,  a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB a început pregătirea de vară
  • Imagini de la primul antrenament condus de Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și