Închide meniul

FCSB a pierdut titlul din cauza favoritului lui Gigi Becali! Ilie Dumitrescu: ”A plătit pentru asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 8:21 / Actualizat: 17 mai 2022, 9:28

FCSB a pierdut titlul din cauza favoritului lui Gigi Becali! Ilie Dumitrescu: ”A plătit pentru asta!”

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ilie Dumitrescu este ferm convins că FCSB a pierdut titlul nu din cauza remizei cu FC Voluntari, scor 2-2, ci din cauza lui Dinu Todoran, favoritul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul sezonului trecut, Toni Petrea pleca de la FCSB după ce a pierdut lupta la titlu cu aceeași CFR Cluj. Gigi Becali, setat pe propria strategie, „și-a pariat toți banii” pe Dinu Todoran, un tehnician mult sub nivelul lui FCSB. 

Ilie Dumitrescu, ferm convins că FCSB a pierdut titlul din cauza favoritului lui Gigi Becali

Înainte să vină la clubul lui Becali, Todoran a mai antrenat doar la CSM Slatina, la juniorii lui FC Voluntari, și a fost secund la România U19. Chiar și așa, Gigi Becali l-a angajat pentru că Dinu Todoran era mers la Biserică.

Acesta a obținut, în Liga 1, două victorii, două remize și un egal și a suferit eliminarea rușinoasă din Conference League, în fața lui Șahtior Karagandy. Gigi Becali l-a demis în etapa a cincea, după o înfrângere în derby-ul cu Rapid, 0-1. În tot acest timp, CFR Cluj obținea victorii pe linie în Liga 1.

Echipa mai constantă în acest sezon a fost CFR. Să ne aducem aminte de începutul de sezon, cu Șumudică, șapte victorii din șapte meciuri. A fost un scurtcircuit, a venit Petrescu, a preluat echipa și a avut o serie foarte bună.

Reclamă

Avantajul luat în campionatul regulat a decis câștigătoarea. Începutul de campionat al FCSB-ului a fost foarte ezitant, cu Todoran antrenor. FCSB a plătit pentru începutul de sezon”, a declarat Ilie Dumitrecu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul. Patronul FCSB a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului de care a avut parte CFR Cluj.

Gigi Becali a spus că nu îi va felicita din cauza arbitrajelor de care echipa lui Dan Petrescu a avut parte. „N-am avut așa mari emoții, dacă nu mai eram la mâna noastră. Am avut așteptări de la Craiova, dar când am văzut golul ăla aiurea. Debeljuh a căzut aiurea. A dat apoi golul din ofsaid mare, am zis și așa…normal au câștigat ei campionatul? O să vedem când se va juca. La ora asta sunt două ofsaid-uri mari. Au fost clare! Ce să mai… mare sau mic, e ofsaid. Așa au câștigat, ce să mai zicem? Două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul pentru că au furat cu ofsaid-uri.

Reclamă 4 / 0/3

E minciună, CFR Cluj tot timpul a fost avantajată de când s-a născut. Ora exactă vine de la Cluj. Aveau putere fotbalistică, acum nu mai au. Când nu mai ai putere fotbalistică, poți să ai puterea Clujului, nu ai ce să faci. A fost un milimetru să jucăm finala cu ei. A fost puternică cât a fost și echipa puternică.

Du-te bă, eu niciodată nu felicit minciuna și nedreptatea? Niciodată nu felicit golurile furate. Atât timp cât s-a luat pe nedrept și pe fotbal, niciodată în viața ta. Ăia nu sunt oameni pe care să îi felicit, dacă fac tot felul de mizerii. Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
  • FCSB a pierdut titlul din cauza favoritului lui Gigi Becali
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și