Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, înjurat de ultraşii roş-albaştrilor, după ce a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 22:15

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, înjurat de ultraşii roş-albaştrilor, după ce a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii FCSB

Galeria FCSB, prezentă la derby-ul cu CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu a fost înjurat de ultraşii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Galeria roş-albaştrilor l-a „taxat” pe antrenorul campioanei României, care a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a intrat într-un adevărat război cu galeria FCSB, după ce a înjurat vicecampioana României. Ultraşii i-au dat replica „Bursucului” înaintea derby-ului cu CFR Cluj de la Buzău.

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii FCSB

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat „Dan Petrescu, m**e Dan Petrescu!” şi „Cine ţine cu Steaua, să-ţi f**ă familia”.

Antrenorul campioanei României nu a fost prezent la meci. Acesta are parte de o vacanță binemeritată, după ce a adus un nou titlu de campioană în Gruia.

Dan Petrescu, răspuns acid după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB

Dan Petrescu, răspuns acid după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj a fost criticat aspru de Gabi Balint pentru că ar fi înjurat echipa lui Gigi Becali la petrecerea de titlu a ardelenilor. „Bursucul” a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele respective.

Reclamă

Petrescu i-a oferit un răspuns acid lui Balint, fostul său coleg de la Steaua și de la naționala României, care l-a certat pentru scandările anti-FCSB. Antrenorul campioanei a răbufnit și a amintit că „tot stadionul FCSB-ului mă huiduie”.

„A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. – FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată.

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun.”, a declarat Dan Petrescu, pentru primasport.ro.

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii campioanei au înjurat FCSB, la petrecerea de titlu. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a explicat că „oboseala și alcoolul” au dus la acele scene pe care le regretă.

Cristi Balaj s-a arătat extrem de dezamăgit de momentele respective și a încercat să își apere clubul. Președintele campioanei a declarat că entuziasmul, oboseala și alcoolul și-au spus cuvântul, rezultând acele injurii adresate „roș-albaștrilor”.

„Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit.

Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabara adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează.

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica.

Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul.”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu, înjurat de ultraşii FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și