Închide meniul

FCSB, executată silit în scandalul cu Arena Naţională! Datorie de peste 200.000 de euro a roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2022, 19:54

FCSB, executată silit în scandalul cu Arena Naţională! Datorie de peste 200.000 de euro a roş-albaştrilor

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0 / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB, executată silit în scandalul cu Arena Naţională. Clubul lui Gigi Becali nu a plătit o datorie uriaşă pe care o are faţă de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României e nevoită să achite 213.000 de euro după ce a jucat pe cel mai mare stadion al României şi nu a achitat banii pentru societatea care administrează stadionul de 55.000 de locuri.

FCSB, executată silit în scandalul cu Arena Naţională

ALPAB cere executarea silită a celor de la FCSB, după ce a câştigat, anul trecut, procesul la Curtea de Apel Bucureşti. Cei peste 200.000 de euro ar urma să fie opriţi din conturile clubului care a ratat din nou titlul în Liga 1.

Până la data prezentei FC Fotbal Club FCSB SA nu și-a îndeplinit de bunăvoie obligațiile bănești dispuse în mod definitiv de către instanțele de judecată.

În vederea recuperării prejudiciului în cuantum de 1.056.969,29 lei stabilit prin Sentința civilă nr. 1640/10.06.2021, pronunțată în dosarul nr. 22452/3/2020* de către Tribunalul București, secția a VI-a civilă, hotărârea rămasă definitivă prin respingerea apelului formulat de către FC FCSB SA conform Deciziei Civile nr. 79/18.01.2022 pronunțată de către Curtea de Apel București, instituția noastră a luat măsuri pentru obținerea titlului executoriu în vederea punerii în executare a acestuia conform prevederile legale”, au transmis cei de la Glasul Armatei.

Reclamă

Suma totală este formată din contravaloarea închirierii Arenei Naţionale, pentru ca FCSB să-şi dispute meciurile. Sunt incluse aici şi penalizări:

Vestea vine într-un moment în care patronul roş-albaştrilor avea motive de bucurie. Palmaresul Stelei se rejudecă. Înaltea Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul făcut de FCSB şi a fixat primul termen al procesului pentru luna noiembrie. Vestea este una uriaşă pentru Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali era dispus să achite o avere pentru ca FCSB – CFR Cluj să se joace pe Arena Naţională

Până să îşi asigure CFR Cluj titlul, patronul roş-albaştrilor se arătase interesat să ofere o sumă uriaşă pentru ca derby-ul să se dispute pe cel mai mare stadion din România.

Ei l-au închiriat (n.r – Arena Națională) de pe 16, noi jucăm pe 22. Găsești un procuror care face dosar penal și se duce în instanță. E clar că e abuz în serviciu din moment ce toată lumea a vorbit despre asta, eu am trimis ofertă 23.000 înmulțit cu doi, cu executare judecătorească. Motivul lor e că nu au grilă de închirere, dar în mintea lor echipa națională e altceva. Nu e altceva, e tot o echipă a României, ca și asta, e tot o societate comercială înregistrată în România. Noi vă plătim dublu Arena Națională, deși e mai mic.

Am vorbit cu băiatul ăla, i-am zis că le dau eu bani 30-40.000 de euro să angajați mai mulți oameni să instalați alea. Dacă noi jucăm pe 22, până pe 3 aveți timp. Au zis: ‘Domnul Becali, nu putem, ne vin aparaturile’. Băiatul a părut de bun simț, i-am zis… ce vină are el, că există stadion național și în România se face festival de muzică. Din banii bucureștenilor, ar trebui întrebați dacă vor fotbal”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • FCSB, executată silit în scandalul cu Arena Naţională
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și