Închide meniul
LIVE TEXT

FCSB – U Cluj 1-1. Surpriză pe Arena Naţională! Roş-albaştrii s-au încurcat cu nou-promovata. Florin Tănase a înscris din penalty

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2022, 23:15 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 0:44

FCSB – U Cluj 1-1. Surpriză pe Arena Naţională! Roş-albaştrii s-au încurcat cu nou-promovata. Florin Tănase a înscris din penalty

FCSB - U Cluj, pe Arena Naţională

FCSB - U Cluj / Mediafax Foto / George Filip via Hepta

FCSB – U Cluj 1-1. Echipa lui Toni Petrea a debutat cu stângul în acest sezon din Superliga. Pe Arena Națioanală, roş-albaştrii s-au încurcat cu nou-promovata U Cluj, care a trimis-o în Liga 2 pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru ”Șepcile Roșii”, a fost prima apariție pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 7 ani. Adrian Bălan a deschis scorul în minutul 45+3. Reuşita fostului rapidis a fost „anulată” de golul marcat de Florin Tănase, din penalty, în minutul 55. Au fost mai multe faze controversate chiar şi după implementarea sistemului VAR. 19.207 de suporteri au fost pe Arena Naţională.

LIVE TEXT FCSB – U Cluj 1-1

Min. 82: Ce şansă de gol pentru FCSB! Olaru i-a centrat perfect lui Ianis Stoica, care a fost scăpat din marcaj şi a reluat cu capul. Gorcea a avut o intervenţie incredibilă şi a respins mingea în transversală!

Min. 73: Ocazie uriaşă a lui Alex Chipciu. Centrarea lui Ely Fernandes a ajuns la Chipciu, care l-a dominat pe Creţu şi a trimis cu capul puţin pe lângă poartă!

Min. 55: FCSB – U Cluj 1-1! Florin Tănase a înscris fără emoţii de la punctul cu var. A executat fără greşeală şi este din nou egalitate pe Arena Naţională.

Reclamă

Min. 54: Penalty pentru FCSB! Gorcea a făcut o eroare gravă şi l-a faultat în careu pe Florin Tănase!

Min. 46: Trei schimbări la FCSB. Au ieşit: Malcom Edjouma, Andrei Cordea şi Sorin Şerban. Au intrat: Adrian Şut, Răzvan Oaidă, Ovidiu Popescu

Min. 45+3: FCSB – U Cluj 0-1! Adrian Bălan a înscris la ultima fază a primei reprize. Ioan Filip l-a depăşit uşor pe Şerban, a centrat în mijlocul careului, iar fostul jucător al Rapidului a marcat cu uşurinţă din 5 metri!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 40: O nouă fază controvesată. Romario Pires ar fi făcut henţ în marginea careului. „Centralul” a aşteptat decizia din camera VAR şi i s-a transmis că jocul poate continua. Comentatorii nu au înţeles decizia şi au considerat că trebuia acordat penalty.

Min. 34: Gol anulat şi pentru FCSB! Florin Tănase a trimis mingea în poartă, dar a plecat din poziţie de ofsaid

Min. 24: Gol anulat pentru U Cluj. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit arbitrajul VAR şi reuşita nu a fost validată!

FCSB - U Cluj
U Cluj a marcat, dat a intervenit VAR-ul. Alex Chipciu ar fi făcut henţ

Min. 16: Paul Pîrvulescu a avut o intervenţie uriaşă! A scos un gol ca şi făcut. Fundaşul lui U Cluj a respins in extremis, din faţa lui Cordea.

Update: Ironii ale fanilor de la FCSB pentru ultraşii celor de la U Cluj, care sunt „înfrăţiţi” cu cei ai lui Dinamo. „De frăţiori aţi scăpat, în Liga 2 i-aţi cazat„, este scris pe un banner al suporterilor roş-albaştri.

Min. 3: Apărut surprinzător în primul 11, Şerban a riscat să fie eliminat! A avut o intervenţie riscantă, cu picioarele înainte, şi a scăpat cu „galben”. Erik Lincar a cerut ca fundaşul roş-albaştrilor să fie trimis la cabine!

Reclamă

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională.

FCSB: Târnovanu – Valentin Creţu, Dawa, Haruţ, Şerban – Olaru, Edjouma, Florin Tănase – Cordea, Florinel Coman, Octavian Popescu

Rezerve: A. Vlad, Șut, I. Stoica, Lixandru, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Musi, Mamut

Antrenor: Anton Petrea

U Cluj: Gorcea – Roberto Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle, Romario Pires, Ioan Filip – Tescan, Bălan, Chipciu

Rezerve: L. Brănescu, Baravykas, Pițian, Ov. Bic, Haită, L. Moraru, Hofman, Hlistei, Ely Fernandes
Antrenor: Erik Lincar

FCSB – U Cluj LIVE TEXT | Transferurile celor două cluburi

Înainte de debutul sezonului 2022-2023, FCSB a adus trei jucători, toți fundași centrali, Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa și Joonas Tamm.

De partea cealaltă, ardelenii au provocat o adevărată revoluție în lotul lui Erik Lincar, unde au ajuns Alexandru Chipciu, Adrian Bălan, Marius Briceag, Andrei Pițian, Florin Purece, Cătălin Hlistei, Ovidiu Bic, Rolandas Baravykas și Laurențiu Brănescu.

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon

Toni Petrea, anunţ radical înaintea noului sezon. Calificarea în grupele Conference League este principalul obiectiv de acum al FCSB.

„E obiectivul principal în momentul de faţă, e cel mai apropiat. Campionat îl luăm peste un an. Obiectivul principal este calificarea în grupele Conference League pentru că nu am mai fost demult. Ar fi o performanţă pentru noi„, a spus Toni Petrea într-o conferinţă de presă.

Antrenorul celor de la FCSB se gândeşte non-stop şi la titlul pe care l-a ratat „la mustaţă” sezonul trecut şi chiar pare o obsesie.

Ne dorim, avem în minte lucrul acesta. Pentru asta ne pregătim, pentru asta ne antrenăm. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. E un campionat lung, sunt multe meciurile de jucat, e devreme să vorbim despre aşa ceva dar, bineînţeles, ne propunem să câştigăm campionatul”, a spus Toni Petrea.

Petrea sună mobilizarea înainte de FCSB – Universitatea Cluj

Toni Petrea cere concentrare maximă înainte primului meci al sezonului. FCSB joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj, echipa care a trimis-o pe Dinamo pentru prima dată în istorie în Liga 2.

„Ne aşteptăm să avem parte de susţinerea suporterilor. Mă bucură că vine lumea la stadion. Suntem optimişti, încrezători înaintea acestui început de sezon. Jucătorii au răspuns bine la antrenamente. Sper să începem cu dreptul, să începem cu o victorie.

Trebuie să tratăm meciul foarte serios şi să avem în minte doar victoria. Eo perioadă intensă cu aceste jocuri, cele din Superliga plus cele din Conference League. Încercăm să gestionăm bine aceste meciuri şi să scoatem maximum„, a mai spus antrenorul celor de la FCSB.

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în debutul din noul sezon. Antrenorul lui U Cluj vrea să dea lovitura încă din prima etapă, pe Arena Naţională. Meciul dintre vicecampioana României şi nou-promovată va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Am urmărit meciurile lui FCSB, încercăm să ne facem planul nostru. Au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, pe care le-au câştigat la scor. După jocul cu Mioveni… la Galaţi a fost un joc destul de echilibrat. Dar încerc să iau punctele forte, să îi blocăm cât mai bine şi să înscriem noi primii.

Ştiam că va juca. Florin Tănase a încercat să se protejeze. Cei de la Oţelul au jucat foarte tare, foarte dur. Pentru un joc amical mi s-a părut dur. Majoritatea jucătorilor au jucat cât să se protejeze. Acum am văzut că au adus un fundaş central, sunt curios dacă va juca din primul minut.

Fundaşii laterali sunt cam aceeaşi, singurele lor probleme sunt în zonă centrală. La fundaşii centrali şi un semn de întrebare la mijlocaşul defensiv„, a declarat Erik Lincar la digisport.ro.

Recomandări
  • FCSB – U Cluj e azi, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro
  • FCSB, primul meci al sezonului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și