Închide meniul

FCSB va disputa un amical cu Oțelul Galați. Cum arată programul echipei lui Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2022, 16:33

FCSB va disputa un amical cu Oțelul Galați. Cum arată programul echipei lui Gigi Becali

FCSB a terminat pe locul 2 sezonul trecut al Ligii 1

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

FCSB a anunțat că va disputa un amical cu Oțelul Galați, formație proaspăt promovată în Liga 2. Clubul lui Gigi Becali și-a programat alte trei partide de pregătire în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul lui FCSB se va reuni pe 14 iunie. Jucătorii care au fost convocați la loturile naționale se vor alătura echipei 10 zile mai târziu, conform anunțului făcut de FCSB.

FCSB va disputa un amical cu Oțelul Galați

Amicalul cu Oțelul e programat pe 9 iulie, de la ora 20:00, la Galați.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by SC Otelul Galati (@scotelulgalati)

Până la partida cu Oțelul, FCSB va mai juca cu FC Sfântul Gheorghe, pe 29 iunie, la Berceni, cu Zimbru, pe 2 iulie, la Chișinău și cu CS Mioveni, pe 6 iulie, la Berceni.

Reclamă

Vicecampioana României nu va pleca în cantonament în această vară și va efectua întreaga pregătire la baza din Berceni.

Programul lui FCSB în această vară

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Oțelul a promovat în Liga 2

A fost nevoie să revină Dorinel Munteanu, omul care a adus titlul în 2011 la Galați, ca Oțelul să-și recapete identitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Oțelul a promovat în Liga 2 după 4-1 la general în barajul cu Dante Botoșani. Munteanu a comparat bucuria promovării în Liga 2 cu bucuria din 2011, când reușea să câștige campionatul în Liga 1 cu Oțelul Galați.

”Sunt foarte fericit că am reușit să promovăm, nu a fost deloc ușor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, pentru că au fost foarte multe momente dificile. Le mulțumesc suporterilor minunați, care au fost alături de mine permanent, domnului primar și consilierilor, sponsorilor pentru sprijin financiar, soției, tuturor apropiaților.

Bineînțeles, le mulțumesc băieților că au fost dedicați și au dat totul pentru obiectiv. Este o bucurie ca atunci când am câștigat campionatul, sunt momente foarte frumoase pentru toți gălățenii”, a spus Dorinel Munteanu, conform Viața Liberă.

Gigi Becali a anunțat transferuri la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB după accidentarea lui Iulian Cristea. Fundaşul s-a rupt în partida Muntenegru – România, 2-0, şi va lipsi 6 luni de pe teren.

Cum Cristea rămăsese singurul fundaş de meserie de la FCSB, după despărţirea de Miron, Gigi nu poate rămâne doar cu experimentele Haruţ, Nedelcu sau Ovidiu Popescu. Becali anunţă că va aduce un fundaş. Pe de altă parte, omul de afaceri l-a înţepat pe Edi Iordănescu, pentru folosirea lui Cristea în faţa apărării.

“Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și