Închide meniul

Florin Bratu, cuvinte uriaşe la adresa lui Tavi Popescu: „E un jucător de o calitate imensă!” Ce l-a impresionat la „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 18:51

Florin Bratu, cuvinte uriaşe la adresa lui Tavi Popescu: „E un jucător de o calitate imensă! Ce l-a impresionat la „perla lui Gigi Becali

Octavian Popescu, mesaj de mobilizare înainte de FC Voluntari - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Bratu a avut cuvinte mari la adresa lui Tavi Popescu, jucătorul care a decis derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB. Popescu a fost lăudat pentru faptul că este unul dintre puţinii jucători din România care trag la poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a marcat singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj, cu un şut deviat din afara careului. Pentru faptul că trage de la distanţă, Tavi Popescu a fost lăudat de selecţionerul naţionalei U21, Florin Bratu.

Florin Bratu, despre Tavi Popescu: „Îşi asumă să şuteze, iar eu asta vreau”

”Din fotbalul românesc a dispărut șutul de la distanță sau se vede tot mai rar. Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care încearcă poartă și iată că ies și goluri. Important este să vrei să tragi la poartă.

A marcat goluri importante, chiar în ambele meciuri cu CFR Cluj din acest an, dar și frumoase.

Este genul de fotbalist care își asumă să șuteze iar asta îmi doresc și eu de la jucătorii din România. Pentru că doar așa poți arăta valoare, personalitate, maturitate iar echipele care au cât mai mulți jucători de acest nivel se vor bate mereu acolo în față.

Reclamă

Mă bucur pentru Tavi Popescu, pentru că e un jucător de o calitate imensă, dar și de o modestie fantastică. Dacă va continua așa, sigur vor apărea și ofertele iar dezvoltarea lui va fi mai frumoasă”, a spus Florin Bratu la digisport.ro.

Tavi Popescu, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

Formația lui Toni Petrea a câștigat derby-ul din Gruia, grație golului înscris de Octavian Popescu. „Roș-albaștrii” s-au apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului.

FCSB a spart „gheața” și a învins CFR Cluj în Gruia, după o așteptare de 8 ani. În urma victoriei din această seară, trupa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de lider, cu 5 etape rămase până la finalul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte bucuros că am rueșit să marchez în derby. E un derby de România și sunt bucuros că ne-am dus la două puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici, la ei acasă, și e un moment bun să ne bucurăm. Într-un fel, suntem la mâna noastră (n.r. – în lupta pentru titlu). Trebuie să câștigăm tot până la final. O luăm pas cu pas și sper să reușim. La Olaru sper să nu fie ceva grav și să revină la antrenamente.

Am revenit și noi și ne-au ajutat și cei de la Craiova. Și Farul ne-a ajutat. Dar noi trebuie s-o luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul pe teren. Trebuia să câștigăm neapărat ca să mergem la două puncte de ei.

(N.r. – Despre comparația cu Cristiano Ronaldo) Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajungă la jumătatea lui.”, a spus Octavian Popescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Florin Bratu, cuvinte uriaşe la adresa lui Tavi Popescu
  • Ce l-a impresionat la Tavi Popescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și