Închide meniul

Florinel Coman, gata să fie din nou „Mbappe de România”! Discursul laudativ al lui Andrei Miron, naşul vedetei de la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 18:34

Florinel Coman, gata să fie din nou „Mbappe de România! Discursul laudativ al lui Andrei Miron, naşul vedetei de la FCSB

Florinel Coman, gata să fie din nou "Mbappe de România"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman (24 ani) e gata să fie din nou „Mbappe de România”. Andrei Miron, fotbalistul care a organizat cununia civilă a vedetei de la FCSB cu Ioana Timofeciuc, a avut doar cuvinte de laudă la adresa finului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimii ani, însă Andrei Miron e convins că acesta se poate ridica din nou la nivelul aşteptărilor. Fundaşul a transmis că finul său trage din greu la antrenamente pentru a rupe plasele în Liga 1.

Florinel Coman, gata să fie din nou „Mbappe de România”

„Florinel este foarte echilibrat, nu cred că îl afectează chestiile astea. Este foarte matur, la vârsta lui este un jucător foarte matur. A avut performanţe. Dacă vă uitaţi ce performanţe a avut când era mai tânăr… 

A avut performanţe foarte bune şi cu siguranţă sezonul ăsta, la cum îl văd eu şi cum se pregăteşte, 100% o să progreseze mult şi o să fie Coman care a fost”, a declarat Andrei Miron despre finul său.

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță, sfaturi prețioase pentru Florinel Coman

Florinel Coman a intrat într-un con de umbră, în ultimii ani. Cota sa s-a prăbușit, iar el nu a mai fost același jucător, după accidentări. Chiar dacă Gigi Becali susține că nu mai poate, Bănel Nicoliță are încredere în fosta „perlă” de la FCSB.

Reclamă

Nicoliță este convins că Gigi Becali poate lua lejer 15 milioane de euro pe Florinel Coman. Nicoliță îl aseamănă pe acesta cu el, doar că mult mai tehnic.

Bănel îl sfătuiește pe Coman să se pregătească dublu față de colegi, iar pe cei de la FCSB să aibă grijă de el și să-l susțină. 24 de ani a împlinit recent mijlocașul ofensiv.

„Eu l-aș vedea pe Coman, genul meu, așa. Are forță, e mai tehnic decât mine. Păcat că trece printr-o perioadă grea. Nu e încă la capacitate maximă, din cauza accidentărilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu te pregătești la 200% nu o să mai poți reveni la capacitatea ta maximă. Copilul are nevoie de sprijin, are nevoie de oameni, să-l ajute. Coman e jucător de 15 milioane de euro, lejer. Lejer, la ce calități are băiatul, incredibil„, a spus Bănel Nicoliță la AS.ro LIVE.

Gigi Becali nu mai are încredere în Florinel Coman

Patronul celor de la FCSB este dezamăgit de Florinel Coman, fostul său favorit. „Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată„.

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi, fiind cel mai scump transfer din istoria FCSB, și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Coman. Jucătorul de la FCSB a fost cotat, în trecut, la 6 milioane de euro.

Recomandări
  • Florinel Coman, gata să fie din nou „Mbappe de România”
  • Discursul laudativ al lui Andrei Miron, naşul vedetei de la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” Vezi toate știrile
Citește și