Închide meniul

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo: „Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 9:14

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo: „Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce?

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo

Gabriel Torje discută cu fanii lui Dinamo / Fanatik

Gabriel Torje a avut un dialog incredibil cu ultraşii lui Dinamo, după eşecul cu Universitatea Cluj, 0-2, din turul barajului pentru menţinerea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Torje s-a prezentat în faţa fanilor care i-au aşteptat pe jucători la autocar după înfrângerea care o poate duce pe Dinamo în Liga 2 pentru prima oară în istoria clubului din Ştefan cel Mare.

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo

”Suporter: Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (n.r. arată spre jandarmi).

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Reclamă

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni vă dau gol!

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut, bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă, bă frate, la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Reclamă 4 / 0/3

Suporter: V-au bătut 6-0, v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acum… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!”, a fost dialogul încheiat de Gabi Torje cu suporterii lui Dinamo, potrivit Fanatik.

Scandal la U Cluj – Dinamo 2-0 | Fanii au făcut scandal la finalul meciului

Fanii lui Dinamo au trecut la ameninţări la finalul duelului de pe Cluj Arena. După ce s-au bătut cu jandarmii, au avut un mesaj clar pentru jucătorii lui Dusan Uhrin: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele”!

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” – au scandat fanii.

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Mesajul PCH după înfrângerea cu Universitatea Cluj

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și