Închide meniul

George Copos, prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid: „Vă asigur!”. Ce a spus despre noul acționar din Giulești

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 15:46

George Copos, prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid: „Vă asigur!. Ce a spus despre noul acționar din Giulești

George Copos a vorbit despre Dan Șucu, noul acționar de la Rapid

George Copos, în timpul unui interviu / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

George Copos a oferit prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid. Fostul patronul din Giulești, contestat ani la rând de suporteri, a rupt tăcerea în legătură cu noul acționar al clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copos a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Șucu, care astăzi a fost prezentat oficial la Rapid.

George Copos, prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid:

Șucu a preluat 50% din acțiunile clubului de sub Podul Grant, urmând ca cealaltă jumătate să-i revină lui Victor Angelescu, acționarul majoritar din ultimii ani.

George Copos se bucură pentru noua mișcare a echipei pe care a condus-o timp de 21 de ani, între 1992 și 2013. În plus, fostul conducător al giuleștenilor i-a asigurat pe toți că „Dan Șucu este un adevărat campion”.

„Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus.

Reclamă

Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat. Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes.

Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante”, a spus George Copops, pentru digisport.ro.

George Copos a lăsat Rapidul în faliment în urmă cu 9 ani, cu datorii uriașe, motiv pentru care fanii „alb-vișinii” l-au contestat vehement în ultimul deceniu.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Șucu a fost prezentat oficial Rapid în cursul zilei de marți, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

„Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Dan Șucu îi face să exulte pe rapidiști: „Bugetul va fi de 14 milioane de euro”

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de două milioane și ceva, spre trei milioane, și cheltuieli de patru milioane și ceva. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a spus Dan Șucu, în cadrul conferinței de presă organizată de Rapid.

Reclamă
Recomandări
  • George Copos, prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și