Închide meniul

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2022, 13:44

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali ar putea să bage în continuare bani la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali a spus recent că a oprit finanțarea la FCSB, dar între timp și-a schimbat discursul. Patronul roș-albaștrilor e dispus să investească în continuare în fotbal dacă echipa lui se va califica în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, din postura de vicecampioană a României, va începe preliminariile Conference League în turul al doilea. Anul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați rușinos de Șahtior Karagandy.

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Reclamă

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Reclamă

2015 e anul în care FCSB a câștigat ultimul titlu.

Gigi Becali a spus că a oprit finanţarea la FCSB

Omul de afaceri a luat decizia drastică după ce CFR Cluj a devenit campioana României pentru al 5-lea an la rând. Becali nici nu vrea să audă de transferuri în această perioadă de mercato şi îl pune pe Toni Petrea într-o postură dificilă.

Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu vor pleca în această vară de la FCSB, dar patronul lui FCSB nu le caută înlocuitor. E hotărât să joace cu Florin Tănase, meci de meci, vârf de atac.

Reclamă 4 / 0/3

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali, vineri, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali spune că dacă FCSB va câştiga partida cu CFR Cluj, atunci echipa sa este campioana morală. Becali nu uită că FCSB a primit golul 2 de la Voluntari dintr-o poziţie de offside. În plus, şi CFR Cluj a marcat primul gol din partida cu Universitatea Craiova, prin Nana Boateng, dintr-o poziţie neregulamentară.

Nu s-a terminat. Lupta pentru mine nu s-a terminat. Ei au dat gol din ofsaid, au câştigat meciul. Eu hoţiile le exclud. Eu vreau să ştiu dacă sunt campion… nu pot să-i spun lui Petrea…omul poate să-mi spună: ‘Stai puţin, eu sunt campion!’. Dacă CFR Cluj face egal eu ridic mâinile sus şi spun: ‘Da, jos pălăria!’. Dar dacă batem noi, eu sunt campionul şi gata!

Nu mă interesează (n.r. cine e campioană la Ligă şi FRF), eu vreau pentru mine. Să ştiu cine sunt. Dacă ei au făcut mizeria, e altceva. Eu vreau să ştiu pentru mine, la final, dacă sunt campionul sau nu„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat