Închide meniul
Foto

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa! Imagini uluitoare cu patronul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 18:06

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa! Imagini uluitoare cu patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Captură Antena Sport

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa. Imaginea zilei vine de la Palatul patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit imaginea zilei în fotbalul românesc. A finalizat transferul lui Joyskim Dawa la FCSB în şlapi. Becali a venit cu acelaşi accesoriu şi la conferinţa de presă.

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa

Imaginea cu Gigi Becali în şlapi a devenit virală. Patronul FCSB a fost extrem de fericit că a realizat transferul şi a uitat să îşi ia pantofii de lux.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu fundaşul de la FC Botoşani. Dawa A semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase  în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Reclamă

Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a venit în şlapi
  • Becali l-a prezentat pe Dawa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și