Închide meniul

Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Alexandru Mitriţă la FCSB! Mihai Rotaru a pus şi el ochii pe jucător

Reclamă

Publicat: 2 iulie 2022, 8:53

Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Alexandru Mitriţă la FCSB! Mihai Rotaru a pus şi el ochii pe jucător

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Alexandru Mitriţă la FCSB. Gigi Becali a pus ochii pe Alexandru Mitriţă, jucător căruia i s-a terminat împrumutul la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă ar vrea să se întoarcă în MLS, la New York City, acolo unde mai are contract un an de zile. Gigi Becali are concurenţă serioasă. Şi Mihai Rotaru vrea să îl convingă să revină la Universitatea Craiova, scrie prosport.ro.

Gigi Becali vrea să dea o lovitură de proporţii! Alexandru Mitriţă, pe lista FCSB!

Şansele ca Alexandru Mitriţă să revină în România sunt mici, având în vedere că acesta are un salariu de peste 1 milion de dolari la New York City.

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională

Alex Mitriţă a luat o decizie drastică şi renunţă la echipa naţională. Atacantul de 27 de ani este hotărât să nu mai accepte nicio convocare la prima reprezentativă a României.

Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Reclamă

Revoltat, Mitriţă i-ar fi anunţat pe oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu că nu mai are de gând să vină la echipa naţională, anunţă prosport.ro. Decizia este cel puţin surprinzătoare.

Mitriţă are 3 goluri în cele 18 selecţii la echipa naţională. A fost debutat în urmă cu patru ani, de Cosmin Contra. Când a aflat ce decizie a luat jucătorul de 27 de ani, Ilie Dumitrescu a răbufnit. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu îşi poate explica.

Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. – între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Mitriţă a jucat sub formă de împrumut, sezonul trecut, la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu l-a titularizat în 13 meciuri. Un singur gol a înscris Alex Mitriţă în Grecia. Se întoarce la echipa care l-a cumpărat în 2019 de la Craiova, New York City.

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin

Alexandru Mitriţă a fost făcut praf de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, după ce a luat decizia de a se retrage de la echipa naţională a României.

„Nu ştiu. Am auzit din ce în ce mai mulţi jucători tineri care rostesc aceste fraze. Jucătorii de acum 10-20 de ani rosteau greu aceste fraze.

Le replic asta: ca să te retragi de la echipa naţională, trebuie mai întâi să te apuci. Eu n-am niciun fel de informaţie legată de Mitriţă”, a spus Vochin, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și