Închide meniul

Gigi Becali, avertizat de Helmut Duckadam: „Octavian Popescu nu a mai fost la valoarea pe care a arătat-o!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 18:58

Gigi Becali, avertizat de Helmut Duckadam: „Octavian Popescu nu a mai fost la valoarea pe care a arătat-o!

Octavian Popescu, lăudat de Nicolae Dică

Octavian Popescu, în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova / Hepta / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a fost avertizat de Helmut Duckadam în privinţa lui Octavian Popescu. „Eroul de la Sevilla” îl consideră pe patronul FCSB principalul responsabil pentru decăderea din acest final de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro. 9 goluri şi 4 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 37 de meciuri din această campanie.

Gigi Becali, avertizat de Helmut Duckadam în privinţa lui Octavian Popescu

„În momentul în care domnul Becali i-a spus să tragă la poartă au fost meciuri chiar și cu Voluntariul… A tras de la 30 de metri de nici nu știu unde a mers mingea.

E un jucător talentat, dar s-a văzut în ultimele meciuri, nu a mai fost la valoarea pe care a arătat-o înainte, are urcusuri și coborâșuri. Trebuie să stea încă un an, cel puțin încă un an la FCSB și să prindă echipa națională”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Octavian Popescu, „blocat” la FCSB. Gigi Becali: „Nu e de vânzare!”

Octavian Popescu va juca la FCSB și în sezonul viitor, după ce Gigi Becali a anunțat că puștiul minune al roș-albaștrilor nu este de vânzare. Patronul FCSB e de părere că poate obține mai mulți bani pentru el în viitor.

Reclamă

„Tavi Popescu nu are în acest moment nicio ofertă. El nu e de vânzare, pentru că nu aș putea obține acum ce sumă vreau pentru el. Nu am oferte pentru nimeni”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Octavian Popescu este dorit și de Galatasaray și Beșiktaș

Conform turcilor de la Fanatik, aceștia au fost convinși de ce au văzut la jucătorul de 19 ani cotat la 3 milioane de euro. Astfel că între cele două cluburi ar putea urma o luptă pentru transferul „perlei” lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, turcii sunt conștienți și de pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Acesta vorbește momentan de 50 de milioane de euro, dar rămâne de văzut care este prețul pentru care finanțatorul ar renunța la cel mai bun ”produs de export” al FCSB.

Ambele cluburi vin după un sezon ratat, Beșiktaș fiind pe locul 7, iar Galatasaray pe 13, după 36 de etape disputate în Superliga. Acesta este motivul pentru care bașkanii vor fi dispuși să scoată sume mari din conturi pentru a redresa corabia, susține sursa citată.

Sorin Ghionea, mesaj pentru Gigi Becali în legătură cu Octavian Popescu

Latifundiarul din Pipera a spus în repetate rânduri că așteaptă să încaseze o sumă uriașă de pe urma lui Octavian Popescu. Sorin Ghionea nu este de acord cu abordarea lui Becali, despre care spune că nu face decât să-i îngreuneze munca puștiului de 19 ani.

Fostul mijlocaș, care a evoluat pentru „roș-albaștri” în perioada 2002-2010, spune că Toni Petrea și ceilalți jucători trebuie să-l ajute pe Octavian Popescu pentru a se dezvolta în mod corespunzător.

„Sunt jucători cu calitate, nu la sumele exorbitante care se vehiculează. Sau, să dea Dumnezeu să fie, poate nu mă pricep. Pui o presiune enormă pe umerii copilului, financiară, din partea suporterilor, din partea conducerii, din partea tuturor.

El trebuie ajutat, echipa să-l ajute. Cred că autoritatea antrenorului într-un vestiar este foarte, foarte importantă. El te vede cum te pregătești, în ce formă ești, ce probleme ai.”, a spus Sorin Ghionea, pentru playsport.ro

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, avertizat de Helmut Duckadam în privinţa lui Octavian Popescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și