Închide meniul

Gigi Becali cere VAR cu disperare după ce a mai pierdut un titlu în faţa rivalei CFR Cluj: „Nu mai au cum să facă asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 12:41

Gigi Becali cere VAR cu disperare după ce a mai pierdut un titlu în faţa rivalei CFR Cluj: „Nu mai au cum să facă asta

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va purta numărul 10

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali cere VAR cu disperare, după ce două faza controversate au ajutat-o pe CFR Cluj să devină campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a egalat-o pe FCSB, în minutul 88, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. La Cluj, CFR a deschis scorul cu Universitatea Craiova după un gol marcat din ofsaid de Boateng. Gigi Becali acuză greşelile de arbitraj care ar fi favorizat echipa lui Dan Petrescu.

Gigi Becali cere VAR cu disperare: „Nu mai au cum să facă asta, să câștige așa campionatul”

„Eu văd că dacă va fi VAR nu pot ei să ia orice. Nu mai au cum, intră bunul simț și se revoltă lumea. Nu mai poate el, că nu îi mai zic numele… dar dacă Camora pune mâna pe ea. Nu mai au cum să facă asta, să câștige așa campionatul”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Clujenii vor şi ei VAR. A spus-o chiar prşedintele Cristi Balaj. „Îmi pare rău că nu avem VAR. Pentru ochiul uman, e imposibil să perceapă câțiva milimetri, iar de la UEFA se recomandă să fie lăsat credit atacului”, a declarat Balaj.

Gigi Becali cere VAR | Mihai Stoica, potop de ironii pentru CFR Cluj

După ce l-a distrus pe Dan Petrescu, managerul general al FCSB a continuat cu ironii la adresa celor de la CFR Cluj. Mihai Stoica s-a amuzat pe seama stilului defensiv al celor de la CFR Cluj şi a postat noi mesaje ironice la adresa campioanei.

Reclamă

„Salutăm campioana ‘fuorigioco’ a României!” şi „Să dăm credit atacului zic” – sunt cele două mesaje prin care Mihai Stoica îşi ironizează rivala.

Dan Petrescu nu o iartă pe FCSB

„Bursucul” asigură că îşi doreşte să câştige şi în ultima etapă, cu FCSB, dar rămâne de văzut când se va încheia petrecerea la Cluj-Napoca.

„Cred că va fi plin de petreceri, dar vom încerca să câştigăm. Nu vom merge în vacanţă la Buzău. Nu ştiu când vom începe antrenamentele, avem 2-3 zile libere. Le-am spus conducătorilor clubului nu cumva să organizeze ceva: ‘Dacă organizăm, suntem proşti!’. Cred că acum s-au dus să caute ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi place să pierd şi indiferent ce va fi vom merge la meciul cu FCSB să câştigăm meciul„, a mai spus antrenorul campioanei.

Reacția fanilor CSA după ce FCSB a pierdut titlul

Ultrașii de la CSA Steaua au postat un mesaj în care Gigi Becali și Mihai Stoica sunt ironizați, fiind considerați mici copii, pe lângă cei de la CFR Cluj.

”Doliu în Berceni și la palatul din Pipera. Încă un an de secetă pentru societatea comercială uzurpătoare fc fcsb S.A ce pretinde în mod ilegal că are de-a face cu cel mai titrat club de fotbal din România, Steaua București!

Nimic mai fals. Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată Steaua. Steaua înseamnă CSA! Steaua joacă în Ghencea”, au scris cei de la Fidelis, pe rețelele de socializare.

Recomandări
  • Gigi Becali cere VAR în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și