Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj: „Lupta pentru mine nu s-a terminat! Petrea poate să îmi spună asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2022, 23:53

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj: „Lupta pentru mine nu s-a terminat! Petrea poate să îmi spună asta!

Gigi Becali, declaraţii războinice înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gigi Becali vrea ca FCSB - CFR Cluj | Hepta

  • Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali a vorbit despre miza personală a derby-ului FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului Ligii 1. Patronul FCSB nu este împăcat cu gândul că echipa sa a pierdut titlul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea răzbunare în derby-ul cu CFR Cluj. FCSB putea să joace cu titlul pe masă în ultima etapă dacă reuşea să învingă pe FC Voluntari. Echipa lui Toni Petrea a remizat, iar CFR Cluj a câştigat titlul cu o etapă înainte de final după ce a învins Universitatea Craiova.

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali spune că dacă FCSB va câştiga partida cu CFR Cluj, atunci echipa sa este campioana morală. Becali nu uită că FCSB a primit golul 2 de la Voluntari dintr-o poziţie de ofsaid. În plus, şi CFR Cluj a marcat primul gol din partida cu Universitatea Craiova, prin Nana Boateng, dintr-o poziţie neregulamentară.

Nu s-a terminat. Lupta pentru mine nu s-a terminat. Ei au dat gol din ofsaid, au câştigat meciul. Eu hoţiile le exclud. Eu vreau să ştiu dacă sunt campion… nu pot să-i spun lui Petrea…omul poate să-mi spună: ‘Stai puţin, eu sunt campion!’. Dacă CFR Cluj face egal eu ridic mâinile sus şi spun: ‘Da, jos pălăria!’. Dar dacă batem noi, eu sunt campionul şi gata!

Nu mă interesează (n.r. cine e campioană la Ligă şi FRF), eu vreau pentru mine. Să ştiu cine sunt. Dacă ei au făcut mizeria, e altceva. Eu vreau să ştiu pentru mine, la final, dacă sunt campionul sau nu„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „Nici 5 bani nu mai bag!”

Gigi Becali a mai spus că nu mai este dispus să bage bani la echipă. Conform patronului FCSB, se anunţă o campanie săracă de transferuri pentru echipa lui Toni Petrea.

Nici 5 bani nu mai bag (n.r. în transferuri). Nici măcar atât! Echipa mea nu este aşa, ca la alţii, că nu a avut buget. Că face Copos bugetul, sau Negoiţă bugetul sau cutare. Echipa mea e echipă la care am făcut nişte contracte şi trebuie respectate. Toţi care lucrează la mine trebuie să-şi primească banii şi trebuie să se respecte contractul. Oricărui om care lucrează la mine trebuie să i se respecte contractul. Şi dacă se respectă, are bani. Mi-am asumat răspunderea.

Stai să văd duminică dacă sunt campion. Dacă sunt campion, de ce ar trebui să mă ambiţioneze mai mult? (Reporter: Poate ajungeaţi în Champions League) Ajungem la anul dacă vrea Domnul„, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu nu știe dacă va fi pe bancă la FCSB – CFR Cluj. „Mă simt foarte rău! Sunt foarte obosit și bolnav!”

Dan Petrescu nu ştie dacă va fi pe bancă la meciul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. „Bursucul” a spus că se simte rău şi este foarte obosit. “Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică”, a spus Petrescu într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu a precizat că la partida cu FCSB vor evolua “mulţi copii” pentru CFR Cluj.

“Din păcate foarte mulţi au plecat, au rămas puţini. Vor fi foarte mulţi copii la meciul ăsta pentru că cei trei jucători de la lot au vacanţă, e normal, Boateng în vacanţă, că a jucat toate meciurile, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanţă… Din cei care au început cu Craiova nu cred că mai e niciun jucător la meciul ăsta. Ne interesează scorul, e clar, dar până la urmă noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm nu pe care trebuie să îl câştigăm. Sper să fiu în continuare înjurat, dar să câştigăm trofee în continuare”, a mai afirmat Petrescu.

CFR Cluj e deja campioană, după ce a profitat de egalul rivalei FCSB cu FC Voluntari, scor 2-2. Echipa lui Dan Petrescu a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova și a încheiat lupta la titlu cu o etapă înainte de finalul play-off-ului.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Liga 1 • 9:59
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 16 apr., 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu