Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare la 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5: „Reghe făcea figuri! I-am zis ‘Dă-ți demisia acum!'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 12:58

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare la 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5: „Reghe făcea figuri! I-am zis Dă-ți demisia acum!'

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a făcut dezvăluiri incendiare

Gigi Becali, patronul de la FCSB / Hepta

  • Gigi Becali, dezvăluiri incendiare la 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare după 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5. Patronul FCSB a lăsat să se înţeleagă că le-ar fi transmis celor de la echipă cum să facă echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acel moment, Viitorul lui Hagi avea nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare. FCSB era campioană, aşa că victoria echipei lui Hagi a produs un şoc în fotbalul românesc.

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare la 9 ani după FCSB – Viitorul 2-5: „Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul

„Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis ‘Dă-ți demisia acum!’ Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea ‘Nu fac așa ceva!’. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Reclamă

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Şi Ciprian Marica a avut o reacţie după dezvăluirile lui Gigi Becali.

Reclamă

Tragem și astăzi, suporterii cred că nașul și finul au o simpatie. Realitatea e, cum a spus Gigi Becali, e că nu a trebuit să îi spună Hagi. Gică nu ar fi acceptat, nici nu puteai să vorbești cu el astfel de lucruri. Îi înțeleg frustrarea că nu i s-a întâmplat și lui același lucru, că Voluntari nu l-a ajutat.

Divinitatea și faptul că iubești oamenii nu înseamnă că e suficient ca să câștigi un campionat„, a spus Marica pentru sursa mai sus citată.

Gigi Becali, supărat că nu a fost ajutat de Voluntari

Gigi Becali a continuat cu atacurile la adresa lui Florentin Pandele, primarul celor de la Voluntari. FCSB a pierdut orice şansă la titlu după ce nu a reuşit să învingă pe FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după partida de pe Arena Naţională, Gigi Becali a făcut acuzaţii incredibile. Patronul FCSB a susţinut că cei de la Voluntari au avut o primă de 3.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj. Gigi Becali a continuat cu atacurile la adresa primatului din Voluntari, care îi este şi fin.

Dacă finul meu, care eu cred că mă iubește, și eu îl iubesc… când a fost vorba de interes a făcut împotriva mea! Lasă domnule cu plânsul, nu vorbim de plâns. Am spus că mă iubește, ei fac și împotriva dragostei.  fără interese. Dacă are nevoie nașul meu, nu mai plecam în Grecia. Pentru că nu mă asculta Ciobotariu și Bălănescu„, a atacat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Florentin Pandele a respins acuzaţiile lansate de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că cei de la Voluntari au avut o primă din partea Primăriei de 1500 de euro şi încă 3.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu