Închide meniul

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat adversara din Conference League: „Mă interesează banii!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2022, 17:44

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat adversara din Conference League: „Mă interesează banii!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / as.ro

Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme în preliminariile Conference League. Patronul echipei antrenate de Toni Petrea vrea cu orice preț accederea în faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat posibila adversară din Conference League

„În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor, pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani.

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

Reclamă

FK Partizani, cealaltă posibilă adversară a celor de la FCSB, se poate lăuda cu locul 3 ocupat la finalul sezonului 2021/2022 din prima ligă a Albaniei. Partizani a încheiat stagiunea cu 58 de puncte, la 15 lungimi în spatele campioanei FK Tirana.

FK Partizani a enervat-o pe CSA: „Jucăm cu Steaua București!”

FK Partizani a anunțat în avans posibilul duel cu vicecampioana României. Doar că nu a spus că va juca cu „FCSB”, ci cu „Steaua București”. A folosit până și sigla echipei Armatei în dreptul clubului lui Gigi Becali.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FK PARTIZANI (@fkpartizani)

Reclamă 4 / 0/3

„În cazul calificării în turul doi eliminatoriu al Ligii Conferințelor, jucăm cu românii de la Steaua București”, se arată în anunțul făcut de FK Partizani pe Instagram.

În comentarii, mai mulți fani ai FCSB au remarcat aprecierea făcută de albanezi: „Respect! FCSB=Steaua”, au comentat fanii FCSB la postare.

Cu cine se duelează echipele românești în Conference League

Sepsi o va întâlni pe teren propriu în manşa tur pe învingătoarea dintre Olimpija Ljubjana şi Differdange. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

 Universitatea Craiova o va întâlni pe Vllaznia, din Albania şi va disputa meciul retur pe teren propriu. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

FCSB va evolua împotriva învingătoarei dintre FC Saburtalo (Georgia) şi FK Partizani (Albania). Returul va avea loc la Bucureşti. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și