Închide meniul

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. „Gică cere milioane de euro pe el”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 12:25

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. „Gică cere milioane de euro pe el

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Jefte Betancor e cotat la 1.6 milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB. Atacantul de la Farul este cotat la 1.6 milioane de euro, dar finanţatorul roş-albaştrilor se teme că Gică Hagi va cere o sumă şi mai mare pentru transferul spaniolului de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi l-a luat pe Betancor gratis după despărţirea de Voluntari, iar Gigi regretă acum că nu l-a observat de când evolua pentru ilfoveni. Forma lui a explodat la Farul, pentru care a înscris 16 goluri şi a oferit şi două assist-uri, în 36 de partide.

Gigi Becali îl vrea pe Jefte Betancor la FCSB

„N-am găsit. Nu știu. Singurul care s-ar potrivi pe jocul nostru ar fi Jefte Betancor, dar Gică cere milioane de euro pe el. Eu nu mă uit decât la echipele mari, CFR Cluj, Craiova…. Dacă îl vedeam, îl luam cu siguranță”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Jefte Betancor a marcat şi în poarta celor de la FCSB. Farul a bătut echipa lui Gigi Becali în deplasare, în sezonul regulat, cu 2-0, iar spaniolul a deschis scorul. Virgil Ghiţă a înscris al doilea gol al dobrogenilor.

Florin Tănase rămâne la FCSB

Florin Tănase va rămâne la FCSB şi în următorul sezon. Căpitanul roş-albaştrilor vrea să îşi vadă visul cu ochii şi să câştige titlul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă

„Ne bucurăm că am câştigat meciul. Suntem fericiţi, am jucat pentru fani. Mă bucur că ne-am atras mai mulţi suporteri la finalul acesta de campionat. Te gândeşti că stadionul era plin. Ar fi stat lumea şi pe blocuri. Am pierdut titlul în 24 de ore din două goluri marcate din ofsaid. Dacă ei câştigau meciul direct, dar aşa….

Sezonul trecut am jucat aproape tot sezonul număr 9. Am dovedit că suntem maturi. Am câştigat la Craiova. Am şi câştigat şi meciul cu Voluntari. Dacă nu am avut VAR sau dacă domnul asistent nu a vrut să ridice… Relaţia a fost tot timpul bună cu antrenorul. Rămân, sunt cu gândul aici. Vreau să câştigăm titlul. Sunt deja convocat la naţională!”, a declarat Florin Tănase la finalul derby-ului cu CFR Cluj.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Nu numai Florin Tănase rămâne la FCSB şi în sezonul viitor. Gigi Becali susţine că Toni Petrea va fi pe bancă şi în stagiunea viitoare, după ce ar fi fost privat de titlu în această campanie.

Reclamă 4 / 0/3

„Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția.

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside.

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”