Închide meniul

Gigi Becali, în pragul disperării în Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Doamne, să termin cu fotbalul?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 10:55

Gigi Becali, în pragul disperării în Universitatea Craiova – FCSB 0-1: ”Doamne, să termin cu fotbalul?”

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali a fost adus în pragul disperării în timpul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Patronul FCSB a invocat ajutorul divin, după ce Ivan Mamut a decis confruntarea din Bănie cu un gol superb cu călcâiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera e convins că echipa sa avut parte de ajutor divin în Bănie și e din nou cu gândul la titlu. FCSB este la două puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Gigi Becali, în pragul disperării în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

”Cum să dea Mamut gol cu călcâiul. Au început şi ei să înţeleagă ce înseamnă Dumnezeu. Când ne dominau eu, că în a doua repriză nu mai ştiam unde ne e capul, parcă eram ameţiţi. La un moment dat mă gândeam că e egal, locul 2, nu mai speram. Aseară nu mai speram deloc. Numai Dumnezeu face aşa ceva, aşa ceva nu poate să facă un om. Dumnezeu mi-a arătat întâi că nu pot să câştig, că dă ală bară… toate mingile erau deviate de Dumnezeu, altă explicaţie nu există.

Nu cu Craiova avem noi treabă acum. Nu are rost eu să comentez pentru că aşa a mers jocul, e fără comentarii. Ei să fie călare pe joc, că aşa a fost… simt pe emoţia mea. Eu emoţii la meciuri nu mai aveam, dar aseară mi-au revenit. Am spus: ‘Doamne, ce să fac, să termin cu fotbalul?’. Dacă a făcut aşa, cred că face Domnul până la final.

Face Dumnezeu, ce să mai facă echipa? Ce încredere să am în echipă când îmi arată Dumnezeu că dă cu călcâiul Mamut. Nu avea logică schimbarea lui Toni Petrea, să intre Mamut. Nu avea logică. Tavi Popescu nu prea făcea faza defensivă, era în degrinogladă… atunci ce a spus Toni Petrea, să bag un atacant.

Reclamă

Mamut are contract pe 2 ani, plus încă unul. Dacă luăm campionatul şi Dumiter, şi Mamut… Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Piteştiul. Dacă luăm campionatul sigur vom intra în Europa League şi sunt câteva milioane. Nu mai contează o cheltuială de câteva sute de mii de euro. Îi voi prelungi contractul şi lui Dumiter”, a declarat Gigi Becali pentru ProArena.

Calculele pentru titlu din Liga 1

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României. 

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015. 

Reclamă 4 / 0/3

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj. 

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB 

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și