Închide meniul

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. „Nu există antidot pentru el!”. Ce a păţit „perla” de la FCSB în Bănie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2022, 13:22

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. „Nu există antidot pentru el!. Ce a păţit „perla de la FCSB în Bănie

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali. Comparaţie cu Lionel Messi

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi. Patronul lui FCSB este convins că atacantul de 19 ani nu poate fi oprit de niciun adversar din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 9 goluri stagionale, Octavian Popescu a avut o evoluţie modestă în derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a play-off-ului. A fost schimbat de Toni Petrea cu Dumiter, în minutul 84. În acelaşi timp a intrat şi Ivan Mamut, cel care a înscris cu călcâiul la prima atingere de balon.

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi

Finanţatorul vicecampioanei a vorbit despre ceea ce a păţit Tavi Popescu în Bănie. A recunoscut că tânărul jucător a fost sub aşteptări şi că, din această cauză, şi echipa a avut de suferit.

Aseară Tavi Popescu a fost foarte slab. Nu există tactică anti-Tavi, nu există. Cum se zicea, pentru Messi nu există antidot, aşa e şi cu Tavi. Aseară nu a fost în apele lui.

Dacă el nu merge, şi echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, rezolvă meciurile. Dacă aveam un Tavi şi pe dreapta, vai de capul meu!„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Reclamă

Sorin Cârţu anunţase, înaintea meciului, cum pot jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf să îl oprească pe Octavian Popescu. Tactica s-a dovedit a fi parţial câştigătoare.

Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai ‘curățat’. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro pentru jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României.

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte de victoria lui FCSB

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos. A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

La scurt timp după succesul in extremis, Mihai Stoica a transmis că a fost lăsat fără cuvinte. Postarea a strâns sute de aprecieri în doar câteva de minute.

Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta”, a scris managerul general de la FCSB.

Recomandări
  • Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și