Închide meniul

Gigi Becali, mesaj „războinic” pentru CFR Cluj înaintea noului sezon: „Suntem 3 clase peste ei!”. Cum crede că va arăta podiumul: „Asta e ordinea”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 9:56

Gigi Becali, mesaj „războinic pentru CFR Cluj înaintea noului sezon: „Suntem 3 clase peste ei!. Cum crede că va arăta podiumul: „Asta e ordinea

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru rivalii de la CFR Cluj înaintea noului sezon din Liga 1, care va începe pe 16 iulie. Patronul FCSB spune că echipa sa este „cu 3 clase” pentru campioana din ultimele 5 sezoane. Latifundiarul din Pipera consideră că, la fel ca în sezonul trecut, lupta pentru trofeu se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a început deja „războiul” declarațiilor, cu mai bine de două săptămâni înaintea debutului noului sezon din Liga 1.

Gigi Becali, mesaj acid pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Întrebat despre lupta la titlu, patronul FCSB a oferit un răspuns ferm. Becali este convins că echipa sa își va lua revanșa și va deveni campioană a României, după o așteptare de 7 ani.

Chiar dacă CFR a câștigat titlul în ultimele 5 sezoane, Gigi Becali anunță că, din punct de vedere valoric, echipa lui Dan Petrescu este mult sub FCSB, la ora actuală.

Latifundiarul din Pipera a făcut o previziune în legătură cu ordinea în care va arăta podiumul la finalul stagiunii viitoare:

Reclamă

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric. Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul.

Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Rapid, exclusă de Becali din cursa pentru titlu în Liga 1

Recent, Gigi Becali a spus că nu o ia în calcul pe Rapid în cursa pentru titlu. Patronul FCSB a avut un mesaj ironic la adresa lui Adrian Mutu, după campania de transferuri realizată până acum de giuleșteni:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu, nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut mari investiţii? Eu nu vreau să subestimez echipe, dar vorbim, ne dăm cu părerea. Nu stau să îmi fie frică să spun, cum să te baţi tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate?

Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te baţi cu ei? Ce să facă Mutu, el e antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo? Dar şi el, dacă nu avea culori ce să facă?”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Gigi Becali, lăsat fără cuvinte de David Popovici: „I-a dat Dumnezeu charismă!”

Patronul FCSB este de părere că divinitatea l-a ajutat pe David Popovici să ajungă în vârful natației mondiale și, în același timp, să rămână cu picioarele pe pământ.

Latifundiarul din Pipera s-a declarat complet impresionat de o anumită replică spusă de David după ce a devenit dublu campion mondial:

„Am zis David şi Goliat. I-a dat Dumnezeu charismă şi gata. Pe mine ştii ce mă impresionează? I-a dat har, dar mă impresionează cum vorbeşte el la 17 ani. A spus că e doar un băiat care înoată repede… acum ce să mai spun?”, a pus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

David Popovici a revenit duminică seară în România și a fost așteptat cu covorul roșu la aeroportul Henri Coandă. Ulterior, în cursul zilei de luni, campionul nostru a fost invitat de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, pentru a-l felicita și a-i înmâna cecul de 200.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj clar pentru CFR Cluj înaintea noului sezon
  • Cum vede lupta la titlu: „Asta e ordinea”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și