Închide meniul

Gigi Becali, nemulţumit de un jucător de la FCSB: „Joacă, bă, fotbal”. Ce spune despre transferuri

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 16:53

Gigi Becali, nemulţumit de un jucător de la FCSB: „Joacă, bă, fotbal. Ce spune despre transferuri

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

  • Gigi Becali, nemulţumit de Andrei Dumiter
  • FCSB va debuta cu U Cluj, în noul sezon de Liga 1

Gigi Becali este nemulţumit de unul dintre jucătorii săi de la FCSB, Andrei Dumiter. Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor declară că nu va mai face transferuri la echipă, înainte de debutul în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de debutul în noul sezon. Echipa patronată de Gigi Becali va întâlni U Cluj, în prima etapă a Ligii 1. Elevii lui Toni Petrea mai au de disputat alte două partide de pregătire, din cantonemantul desfăşurat la baza din Berceni.

Gigi Becali, nemulţumit de un jucător de la FCSB

Gigi Becali l-a adus pe Andrei Dumiter de la Sepsi, în vara anului trecut. Pentru a obţine semnătura jucătorului, patronul a plătit suma de 350.000 de euro. Becali s-a declarat nemulţumit de evoluţia atacantului, care în 22 de partide, a marcat un singur gol.

Reclamă

Totodată, deşi nu este impresionat de performanţele lui Andrei Dumiter, Gigi Becali declară că nu va mai fi nevoie să aducă alţi jucători la clubul pe care-l conduce, fiind suficiente tranferurile celor doi fundaşi, Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna.

„Nu mai vreau nimic. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul 11 e făcut, poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo, dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? E război și eu să dau banii la fotbal? Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut.

Reclamă

La fundași centrali, am luat ce am vrut. Vom vedea. Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali are aşteptări mari de la noul sezon al FCSB-ului

Gigi Becali nu va mai accepta înfrângeri sau rezulatte de egalitate cu echipe care nu se bat la play-off. Patronul FCSB declară că va fi mai drastic cu jucătorii săi în sezonul ce urmează să debuteze. De altfel, latifundiarul din pipera a mai mărturist că meciul cu U Cluj, din debutul sezonului, îl consideră un prim pas important.

„Primul obiectiv este să batem pe U Cluj. Nu voi mai permite niciun pas greşit, nici măcar un egal. După orice egal cu echipe mici, voi certa jucătorii”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, patronul celor de la FCSB, a mărturist că „perla” sa, Tavi Popescu, va fi nevoit să facă un sezon mai bun decât precedentul.

„Chiar dacă a fost echipa mai tânără sezonul trecut, acum e mai în vârstă cu un an. La Tavi Popescu contează un an. El trebuie să fie mult mai bun decât anul trecut”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Gigi Becali și Florinel Coman au avut un dialog înaintea noului sezon. Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”.

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat