Închide meniul

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor: „Stăpânul trebuie să scoată calul din noroi!”. Mutarea câştigătoare făcută de patronul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2022, 11:17

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor: „Stăpânul trebuie să scoată calul din noroi!. Mutarea câştigătoare făcută de patronul lui FCSB

Gigi Becali, reacţie amuzantă după Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor / Hepta

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor. Patronul lui FCSB a avut o reacţie amuzantă după victoria cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a rămas surprins de introducerea lui Ivan Mamut, pe finalul derby-ului, şi le-a transmis conducătorilor FRF să îi ofere licenţa PRO lui Becali. Latifundiarul din Pipera asigură însă că schimbarea câştigătoare a fost făcută de Toni Petrea. „Nu avea logică schimbarea lui Toni Petrea, să intre Mamut. Nu avea logică„, a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor

Gigi Becali pune victoria din Bănie pe seama divinităţii. Mutarea câştigătoare ar fi făcut-o chiar în momentul în care a ales jucătorii pe care să îi aducă la FCSB.

Nu e asta (n.r. să obţină licenţa de antrenor). Aici nu e chestiune, a făcut Dumnezeu… mi-a dat înţelepciunea să aleg jucătorii. Nu mai e de tactică. Pe Tănase îl bagi oriunde, joacă orice. Poate juca şi fundaş central. Dacă am avut înţelepciunea şi am ales jucătorii, pot evolua pe orice post. Eu am nişte principii de viaţă pe care nu mi le schimbă nimeni.

Eu ştiu că stăpânul trebuie să-şi ghidoneze avuţia. Eu dacă îţi dau ţie un salariu… ce treabă am cu occidentul, sunt creştin ortodox! Hristos spune că stăpânul trebuie să scoată calul din noroi. Atunci e şi o chestie de comuniune, cu inspiraţia lui Dumnezeu. Stăpânul… el face şi el are cea mai mare inspiraţie„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Reclamă

Ivan Mamut a înscris cu călcâiul, la prima atingere de balon. A fost primul său gol în tricoul lui FCSB. Echipa antrenată de Toni Petrea a revenit astfel la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Dar vezi cum face Dumnezeu? S-a accidentat Coman, a intrat Ianis, apoi Mamut. Asta e lucrare pentru că nu se explică altfel. La 8 puncte, cine mai credea? Cum să te mai gândeşti la titlu la 8 puncte? Noi când ne-au bătut cu 2-0 nici nu s-au apropiat de careu. Acum în a doua repriză ne-au distrus ei şi am bătut noi„, a mai spus patronul lui FCSB.

Dumitru Dragomir, declaraţia serii

Dumitru Dragomir a oferit declaraţia serii după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Fostul şef al LPF a comentat în stilul caracteristic victoria uriaşă obţinută de gruparea roş-albastră, care a fost salvată de Ivan Mamut.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. – FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua (n.r. – FCSB).

Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul. Octavian Popescu a jucat bine, Olaru a fost senzațional. Iar fundașul dreapta, Ovidiu Popescu, e de națională. E cu 3 clase peste fundașii dreapta din țară.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară. Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut… A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Ce meciuri mai sunt de disputat în Liga 1

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Reclamă

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

Recomandări
  • Gigi Becali nu se grăbeşte să-şi ia licenţă de antrenor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și