Închide meniul

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul: „Au furat cu ofsaid-uri! Niciodată nu felicit golurile furate, fac mizerii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2022, 12:16 / Actualizat: 16 mai 2022, 15:57

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul: „Au furat cu ofsaid-uri! Niciodată nu felicit golurile furate, fac mizerii

Gigi Becali l-a adus pe Antonio Semedo la FCSB de la CFR Cluj, în 2008

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

  • Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul. Patronul FCSB a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului de care a avut parte CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nu îi va felicita din cauza arbitrajelor de care echipa lui Dan Petrescu a avut parte.

Gigi Becali, reacţie după ce CFR Cluj a luat titlul

N-am avut așa mari emoții, dacă nu mai eram la mâna noastră. Am avut așteptări de la Craiova, dar când am văzut golul ăla aiurea. Debeljuh a căzut aiurea. A dat apoi golul din ofsaid mare, am zis și așa…normal au câștigat ei campionatul? O să vedem când se va juca. La ora asta sunt două ofsaid-uri mari. Au fost clare! Ce să mai… mare sau mic, e ofsaid. Așa au câștigat, ce să mai zicem? Două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul pentru că au furat cu ofsaid-uri.

Reclamă

E minciună, CFR Cluj tot timpul a fost avantajată de când s-a născut. Ora exactă vine de la Cluj. Aveau putere fotbalistică, acum nu mai au. Când nu mai ai putere fotbalistică, poți să ai puterea Clujului, nu ai ce să faci. A fost un milimetru să jucăm finala cu ei. A fost puternică cât a fost și echipa puternică.

Du-te bă, eu niciodată nu felicit minciuna și nedreptatea? Niciodată nu felicit golurile furate. Atât timp cât s-a luat pe nedrept și pe fotbal, niciodată în viața ta. Ăia nu sunt oameni pe care să îi felicit, dacă fac tot felul de mizerii. Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu: „Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”

Mihai Stoica l-a distrus pe Dan Petrescu, după ce CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlul consecutiv în Liga 1. Managerul general al FCSB a lansat un val de ironii la adresa antrenorului campioanei, care a făcut anumite greșeli de pronunție în timpul conferințelor de presă.

Mihai Stoica a taxat golul marcat din ofsaid de Boateng în partida cu Universitatea Craiova, dar și faptul că FCSB a fost egalată de Voluntari tot din ofsaid.

„Și-a dorit să câștige cu greșeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost. Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva„, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Nana Boateng, gol din ofsaid în secunda 88 în CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova a început cu un gol după doar 1 minut şi jumătate. Nana Boateng a deschis scorul, însă reuşita sa a fost din poziţie de ofsaid. Arbitrul Radu Petrescu a validat golul marcat de Boateng, deși acesta era în poziție de ofsaid.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul lui Gigi Becali avea nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova. Totuşi, Nana Boateng le-a dat planurile peste cap roş-albaştrilor încă din secunda 88.

După doar 88 de secunde de la începutul derby-ului pentru titlu, Nana Boateng a dat lovitura în Gruia. Mijlocaşul ardelenilor a deschis scorul, din pasa decisivă a lui Ciprian Deac, care a ajuns la al optulea assist din acest sezon.

Reuşita, care a fost din ofsaid, a fost cea mai rapidă din înfruntările directe dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. CFR Cluj s-a impus cu 2-1 în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf și a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”