Închide meniul

Gigi Becali, scandalizat de declarațiile lui Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Păi cum vine asta?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 15:23

Gigi Becali, scandalizat de declarațiile lui Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Păi cum vine asta?

Gigi Becali, un car de nervi după România - Muntenegru 0-3

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Gigi Becali e nervos pe Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova, meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova își propune să odihnească titulari și să debuteze juniori în meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali, scandalizat de Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

Gigi Becali i-a răspuns acid omologului său de la Craiova. Patronul lui FCSB regretă și acum remiza cu FC Voluntari, când roș-albaștrii au fost egalați în minutul 88.

„Stați așa că nu înțeleg! Păi cum vine asta? Acum are jucători cu probleme medicale și pe ăia vrea să îi menajeze? În fine, este doar vina noastră că am ajuns la mâna lor. Că am luat golul doi cu Voluntari din ofsaid a văzut o țară întreagă.

Dar noi am fost proști că nu am știut să ținem de minge în ultimele cinci minute. Trebuia să o plimbăm stânga-dreapta și cu asta basta, nu să verticalizăm noi jocul în ultimele minute.

Reclamă

Dacă noi știam să gestionăm finalul partidei cu FC Voluntari, nu mai stăteam acum la mâna lui Rotaru. Să facă ce vrea el la Cluj. O să mă uit și eu la meci să văd cum se va juca”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova nu mai are niciun obiectiv în finalul de sezon, în afara barajului de Conference League. Oltenii nu pot să câștige titlul și au fost eliminați din Cupa României în semifinale, de Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a precizat că Universitatea Craiova nu vrea să „riște” jucătorii în pericol de accidentare contra lui CFR Cluj. Oltenii plănuiesc chiar să debuteze juniori.

„Să eliminăm din start orice discuție: Craiova nu face jocurile nimănui! Încă o dată: Universitatea nu ține cont decât de propria strategie.

Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa.

Intenția este ca la un moment-dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii.

Strategia este corectă față de club și față de suporterii Universității. Nu ne interesează nici CFR, nici FCSB”, a spus Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Voluntari e pe poziția a patra, iar Farul ocupă locul 5. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

Reclamă

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Recomandări
  • Gigi Becali, nervos pe Mihai Rotaru
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și