Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB! Scapă de jucătorii cu salarii mari! Cine va rămâne cel mai bine plătit fotbalist

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 12:26

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB! Scapă de jucătorii cu salarii mari! Cine va rămâne cel mai bine plătit fotbalist

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • FCSB a ratat un nou campionat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB, după ce echipa sa a ratat un nou titlu în Liga 1. Din informațiile AS.ro, finanțatorul roș-albaștrilor e decis să scape de jucătorii cu salarii mari. Becali nu pare dispus să mai aducă alți fotbaliști și va merge mai mult pe tineri și pe jucătorii pe care-i are împrumutați, după cum a anunțat Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul jucător la care Becali a anunțat că renunță este Claudiu Keșeru. Cu un salariu de 25.000 de euro, pe lună, fostul golgheter va pleca de la FCSB. Din informațiile AS.ro, Gigi Becali este dispus să-l lase să plece pe Florin Tănase, dacă suma de transfer va fi una pe placul său. Trebuie spus ca finanțatorul FCSB poate lua maxim 3.000.000 de euro pe golgheterul Ligii 1, atât cât reprezintă clauza sa de reziliere.

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Tănase este, în acest moment, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, cu 30.000 de euro, pe lună. În situația în care căpitanul roș-albaștrilor va pleca, iar lui Keșeru nu îi va mai fi prelungit contractul, cel mai bine plătit jucător de la FCSB va rămâne Florinel Coman. Acesta primește 20.000 de euro, pe lună.

Reclamă

Un alt jucător, cu salariu mare, care va pleca de la FCSB este Paulo Vinicius. Fundașul central era plătit cu 15.000 de euro pe lună. Deși va renunța la trei jucători importanți, Becali nu este dispus să mai transfere alții. În afară de cei enumerați mai sus, cel mai probabil, vor mai fi și alții care vor pleca de la FCSB.

Cum va arăta lotul FCSB, în sezonul următor

Mihai Stoica a dezvăluit cum va fi structurat lotul vicecampioanei, în sezonul următor. Denis Haruţ, Dragoş Nedelcu, Gabriel Simion, Cristian Dumitru şi Alexandru Pantea sunt cei cinci jucători pe care MM îi aşteaptă înapoi la FCSB. Aceștia au fost împrumutați, în acest sezon, la diverse echipe.

Reclamă

„E devreme, dar nu e devreme, adică îl avem structurat (n.r. lotul). Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine.

Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc. Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele.

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol. Ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi”, a spus MM la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va face tunel rivalei CFR Cluj

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va face tunel rivalei CFR Cluj, cu o singură condiție: dacă ardelenii se vor impune la Buzău, în ceea ce trebuia să însemne finala campionatului.

Dacă echipa lui Dan Petrescu o va învinge pe FCSB, atunci Gigi susține că jucătorii lui Toni Petrea le vor face garda de onoare rivalilor din Gruia, care au câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

”Ziceau să facem tunel. E clară hoția, deocamdată. Noi am câștigat cu Voluntariul, ei au dat gol din ofsaid, noi am luat un gol din ofsaid. Dacă ne bat, facem <<tunel>>.

Aștept să devenim campioni cu CFR-ul. Dacă pierdem, ridic mâna sus și recunosc că ei sunt campioni. Pe mine nu mă interesează ce interes au ei, dacă îi batem, suntem campioni! Dacă ne bat sau facem egal, ridic pălăria, o dau de pământ și sunt campioni ei”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat