Închide meniul

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal! A fost singurul candidat la alegerile de azi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2022, 13:18

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal! A fost singurul candidat la alegerile de azi

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a fost singurul candidat la alegerile ce au avut loc azi. La finalul Adunării Generale, a avut loc o conferință de presă în care Iorgulescu a vorbit despre principalele obiective.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu a devenit președintele LPF în toamna lui 2013 și a câștigat precedentul mandat din octombrie 2017. Iorgulescu va putea avea trei mandate, pentru că reglementarea care impune doar două mandate a intrat în vigoare în timp ce Gino devenise deja președinte.

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal

”Vă informez că s-a ales conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, în frunte cu mine, secretar general domnul Iustin, director economic domnul Calacea și vice-președinte Pongratz. Propunerile pentru candidatură au fost 15 propuneri de la 15 cluburi, alegerea mea a fost în unanimitate.

Ne-am propus multe lucruri, le voi spune pe cele mai importante. În primul rând, încheierea unui nou contract (n.r. pentru drepturile TV), pe perioada 2024 – 2029, și o să încercăm să mărim acest contract.

Ne-am propus să atragem către Liga 1 tineretul, care își dorește acest lucru, să-i aducem mai aproape, să creștem numărul spectatorilor la meciuri”, a declarat Gino Iorgulescu.

Reclamă

Gino Iorgulescu, la al treilea mandat

”Iorgulescu, aflat la conducerea forului din 2013, a fost votat în unanimitate de reprezentanţii celor 16 cluburi din Liga I care formează Liga Profesionistă de Fotbal”, a declarat secretarul general Justin Ştefan.

Situaţia de la alegerile LPF a fost similară cu cea de la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, desfăşurate la 12 aprilie, acolo unde Răzvan Burleanu a câştigat al treilea mandat consecutiv cu unanimitate de voturi din postura de unic candidat.

La alegerile pentru preşedinţia LPF candidaţii aveau de îndeplinit doar patru condiţii: să fie cetăţeni români, să aibă studii superioare, să nu fi avut condamnări privative de libertate şi să depună la dosar o propunere din partea unui club din Liga I.

Reclamă 4 / 0/3

Gino Iorgulescu a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.

Fostul fotbalist a fost reales la 23 octombrie 2017 cu 13 voturi faţă de 1 primit de contracandidatul său, preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi. Începând cu 2017, mandatul preşedintelui s-a mărit de la patru la cinci ani prin modificarea Statutului LPF.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și