Închide meniul

Helmut Duckadam le transmite celor de la FCSB să „uite” de Ghencea şi le propune o „aroganţă”: „Să mai facă şi el 100 de km şi să stea în tribună!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 23:16

Helmut Duckadam le transmite celor de la FCSB să „uite de Ghencea şi le propune o „aroganţă: „Să mai facă şi el 100 de km şi să stea în tribună!

Helmut Dcukadam le propune o "aroganţă" celor de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam le transmite celor de la FCSB să joace posibila „finală” de titlu cu CFR Cluj la Buzău şi să nu mai caute stadion în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şansele ca FCSB să joace pe Ghencea sunt minime în contextul în care ministrul Vasile Dîncu a avut un schimb de replici cu Florin Tănase şi Gigi Becali. Helmut Duckadam le propune celor de la FCSB să joace la Buzău partida cu CFR Cluj pentru ca Vasile Dîncu să se deplaseze 100 de kilometri. Este cunoscut faptul că ministrul Apărării este un apropiat al celor de la CFR Cluj.

Helmut Duckadam le propune o „aroganţă” celor de la FCSB

”Se fac niște stadioane, pe bani publici și se trezește clubul CS Rapid cu o arenă nouă. Și pune taxă minimă în valoare de 10.000 de euro. Maximă, dacă nu vreau să te las, 100.000 de euro. Oricum le vor cere mai mult, e clar (n.r. – celor de la FCSB).

Dar, eu mă mir că cei de la FCSB se milogesc, pentru că altfel nu am cum să spun mai frumos, la cei din Ghencea, la cei de la Rapid, la cei de la rugby (n.r. – Stadionul Arcul de Triumf).

Du-te, dom’le, și joacă la Buzău. Ai toată galeria acolo. Și măcar îl faci și pe ministrul Dîncu să mai facă 100 de km și să stea în tribună, acolo. De ce să stea în lojă, la Ghencea. Va veni să vadă meciul, va fi unul important”, a spus Duckadam la digisport.ro.

Ioan Andone, avertisment pentru șefii CSA Steaua, dacă îl interzic pe Gigi Becali în Ghencea

FCSB vrea să joace în Ghencea „finala” de titlu cu CFR Cluj. Deși șefii CSA Steaua fac tot posibilul să blocheze accesul echipei lui Gigi Becali în „Templul fotbalului românesc”, roș-albaștrii nu se lasă. Și dinamovistul Ioan Andone își dorește ca FCSB să joace în Ghencea și i-a făcut praf pe șefii de la Clubul Sportiv al Armatei.

Reclamă

„Nu e posibil de la bugetul statului sa suporti cheltuielile. Ești pe minus, și Ghencea e pe minus, și Arcul de Triumf. Stadioanele astea sunt facute din bugetul statului si sunt facute sa produca bani, sa nu produca pierderi.

Atunci tu trebuie sa-l inchiriezi, sa-l dai la evenimente. E un lucru prostesc sa nu inteleaga lumea ca aia, că de ce e FCSB, ca n-are FCSB. Nu, domnule, daca vrea Rapidul sa joace în Ghencea, închiriază-i stadionul. Sa nu platim noi, ca noi platim toate pierderile astea, nu le plateste CS Steaua sau nu le plateste Federatia de rugby. Eu nu inteleg lucrurile astea.

Oamenii care raspund, cei care administreaza la CSA, pot in viitor cu niste oameni corecti si care se vor ocupa de ei, pot sa le faca dosare penale pentru proasta administrare. E o proasta administrare, e pierdere de bani. Nu au argumente. La fel e cu stadionul de rugby. Da, domnule, a fost al lor, a fost facut pe banii Federatiei de Rugby? Nu domnule, ai un program, Federatia de Rugby are meciuri internationale in data asta, asta, celelalte date inchiriaza stadionul. Fă-l sa producă!

Reclamă 4 / 0/3

Lumea la noi crede ca daca cineva ti-a dat ceva in administrare deja te-a facut proprietar. Nu, domnule, ti l-a dat sa-l faci rentabil. Nu ti l-a dat sa pierzi bani.

Da, eu il vad (n.r. – FCSB să joace în Ghencea). Nu cred că se vor putea opune la infinit. Dar poate nu va mai vrea FCSB-ul, ca nu poti sa stii si cand vezi sicane. E si rau ca s-au impartit suporterii Stelei. Cu Steaua din Divizia B si cu FCSB-ul din Liga 1. Erau cei mai numerosi din tara, trebuie sa recunoastem asta. Cei mai numerosi suporteri i-a avut Steaua. Da-le voie celorlalti stelisti sa se duca pe stadionul asta. Nu e posibil asa ceva. N-au cum sa riste, isi risca libertatea pana la urma”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și