Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ilie Poenaru anunţă că David Miculescu vrea transferul la FCSB. „Nu mă pot opune”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 12:20

Ilie Poenaru anunţă că David Miculescu vrea transferul la FCSB. „Nu mă pot opune

David Miculescu este aproape de a semna cu FCSB

David Miculescu, în timpul unui meci / Hepta

Ilie Poenaru susţine că David Miculescu îşi doreşte transferul la FCSB. Atacantul cotat la un milion de euro şi-a prelungit contractul cu UTA şi Gigi Becali a anunţat că nu va insista pentru el în perioada de mercato de vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a dorit pe jucătorul de 21 de ani la începutul acestui an şi a făcut o ofertă concretă de 500.000 de euro. Arădenii au refuzat-o, la fel întâmplându-se şi cu o ofertă venită din Major League Soccer.

Ilie Poenaru susţine că David Miculescu îşi doreşte transferul la FCSB: „Nu mă pot opune”

„Nu am lucrat cu el, nu am vorbit cu el. A prelungit contractul. Am citit declaraţia lui Gigi Becali că nu vrea momentan să îl ia. E la lot, la U21. Sper să ajung la antrenament la ei, să îi salut. E un jucător bun, de calitate, de viitor. E un jucător decisiv. Pentru UTA a însemnat mult în sezonul trecut.

Trebuie să se mai maturizeze şi sunt lucruri de pus la punct. Dacă ar fi bine pentru club ca sumă de transfer, nu mă pot opune. Sunt sigur că şi el îşi doreşte să meargă acolo, dar am nevoie de el. S-a integrat foarte bine şi e un jucător de U21 bun. A avut şansa că la liga a doua a jucat multe meciuri, a acumulat experienţă”, a spus Poenaru, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Gigi Becali şi-a schimbat strategia după ce FCSB a ajuns la 7 ani fără titlu în Liga 1. Astfel, patronul rol-albaştrilor amână eventualul transfer al lui David Miculescu şi susţine că în perioada de mercato de vară nu vor veni jucători scumpi la vicecampioană.

Reclamă

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

David Miculescu vrea transferul la FCSB

David Miculescu a fost aproape de o plecare în Statele Unite. Atacantul de 21 de ani cotat la un milion de euro, cu opt goluri marcate în 36 de meciuri în acest sezon a rămas însă la UTA. Acum, el şi-ar dori să lupte la titlu cu FCSB.

„Am văzut și eu (n.r. – declarațiile lui Gigi Becali), acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu am contract până în 2024. Orice jucător e motivat de aceste declarații. Muncești mai mult… vreau să demonstrez că și merit aceste cuvinte.

Orice jucător vrea să joace și în străinătate, dar dacă am o ofertă bună din țară, mă voi gândi. Nu aș spune nu din start unei oferte venite de la o echipă care se bate la titlu.”, a spus David Miculescu, după Dinamo – UTA Arad 1-1.

Recomandări
  • David Miculescu şi-a prelungit contractul cu UTA
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și