Închide meniul

Încă un proces pentru CFR Cluj! Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu. Situație explozivă la campioana României

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 9:19

Încă un proces pentru CFR Cluj! Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu. Situație explozivă la campioana României

Hepta

  • Se cere falimentul la echipa lui Dan Petrescu
  • Situație explozivă la campioana României

CFR Cluj s-a mai ales cu un proces. După ce clubul a pierdut procesul cu Giedrius Arlauskis, campioana României riscă să se mai aleagă cu o datorie. Un fost agent cere despăgubiri de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Antonis Antoniou, un agent care se ocupa de deplasările CFR-ului, pentru cantonamente și pentru meciurile din cupele europene.  Acesta nu a fost plătit de campioana României și cere falimentul clubului din Gruia, conform gsp.ro.

Un nou proces pentru CFR Cluj

Antoniou a intentat deja procesul cu CFR Cluj. Litigiul a fost înregistrat pe 13 aprilie, conform sursei citate anterior. Agentul își cere înapoi 200.000 de euro de la liderul din Liga 1.

Reclamă

E al doilea proces cu care se confruntă CFR Cluj în ultima lună, după ce a pierdut la FIFA judecata cu Giedrius Arlauskis. Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar clauza a rămas valabilă.

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Reclamă

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Arlauskis i-a făcut praf pe conducătorii lui CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a continuat atacurile la conducătorii lui CFR Cluj după ce câștigat procesul cu clubul din Gruia la FIFA. Portarul susține că conducătorii campioanei României l-au înșelat și nu i-au plătit datoriile la ANAF. Lituanianul a dezvăluit că patronul Neluțu Varga „l-a terorizat”.

„Arla” s-a trezit cu reprezentanții ANAF la ușă, pentru că CFR nu i-a plătit datoriile.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu, când am venit la CFR, noi eram plătitori de TVA. Eu aveam datorie mai veche către ANAF. Le-am zis să rezolve și nu vreau niciun ban. Asta a fost rugămintea mea, Neluțu, marele patron, a zis că nu e nicio problemă. Am jucat pe 3.000 de euro. Apoi, m-a terorizat Neluțu, tot insista. I-am spus că am ofertă din Turcia. M-au tot frecat la cap. Copilu m-a convins să vin în cantonamentul din Austria. Contractul era 300.000 la semnătură și 20.000 pe lună. Tot mai puțin de cât aveam în Turcia.

Am început antrenamentele, dar n-am semnat. Copilu mi-a zis să semnăm pe 5.000 de euro, pe 6 luni, iar la începutul lui 2022 semnăm pe 20.000 de euro, cu banii la semnătură. Apoi, secretara mi-a spus că am datorie la ANAF. Cum așa, Doamne? Nu v-ați ținut de cuvânt? M-am trezit cu ANAF la ușă. Cred că o să mă caute și Interpolul! De când am plecat cu scandal de acolo, n-am dat nicio declarație. Am reziliat în liniște! „Domnul optimizare” Balaj a adus 17 jucători, iar 16 o freacă. Deja știe toate amănuntele! A fost pus de cineva”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit digisport.ro.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024