Închide meniul

Ion Crăciunescu a dat verdictul după golul de 2-2 din Voluntari – FCSB. ”De asta și-au ales meseria asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 12:51

Ion Crăciunescu a dat verdictul după golul de 2-2 din Voluntari – FCSB. ”De asta și-au ales meseria asta”

Ion Crăciunescu a dat verdictul după golul de 2-2 din Voluntari - FCSB

Ion Crăciunescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Ion Crăciunescu a dat verdictul după golul de 2-2 din Voluntari – FCSB, de pe Arena Națională. Reușita lui Cristi Costin din minutul 88 poate fi decisivă pentru câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crăciunescu susține că a fost ofsaid la Cristi Costin, în momentul devierii lui Olawale. Totuși, Valentin Avram a lăsat fanionul jos și Costin a stabilit scorul final.

Ion Crăciunescu a dat verdictul după golul de 2-2 din Voluntari – FCSB

„Este ofsaid! Da, faza este foarte grea, dar din punctul meu de vedere e ofsaid destul de clar. Arbitrii la acest nivel trebuie să fie capabili să judece asemenea faze, chiar dacă sunt dificile, de asta și-au ales meseria asta”, a spus Ion Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Crăciunescu este însă contrazis de un alt fost arbitru. Cristi Balaj susține că faza este la limită și că atacantul primește credit într-un asemenea moment. Președintele celor de la CFR i-a și ironizat pe roș-albaștri.

Cristi Balaj îl contrazice pe Gigi Becali, după Voluntari – FCSB 2-2

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.

Reclamă

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați. Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a spus Balaj, la Primasport.

Gigi Becali: Voluntari a avut primă 3.000 de euro de la CFR

Gigi Becali a lansat şi acuzaţii dure după meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

„Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred… aştept acum dacă Dumnezeu va face dreptate. Dar nu vreau numai o dreptate. Să îi bată şi Craiova, să luăm campionatul şi să piardă Cupa (n.r. Voluntari). La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta. 100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
  • FCSB a pierdut două puncte esențiale cu Voluntari, 2-2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și