Închide meniul

Iosif Rotariu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Este exclus ca Dorin să se întoarcă în România!”

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 18:23

Iosif Rotariu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Este exclus ca Dorin să se întoarcă în România!

Dorin Rotariu a dorit de FCSB

Dorin Rotariu, într-un meci pentru Dinamo / Hepta

  • Iosif Rotariu i-a distrus visul lui Gigi Becali
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Gigi Becali și-a manisfestat interesul să-l transfere la FCSB pe Dorin Rotariu, dar Iosif Rotariu a anunțat că nepotul său nu vrea să audă de revenirea în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a jucat ultima oară în România pentru Dinamo, de care s-a despărțit în 2017. În prezent, mijlocașul este sub contract cu Ludogoreț.

Dorin Rotariu îl refuză pe Gigi Becali! Anunțul făcut de Iosif Rotariu

„Exclus să se întoarcă în România, Dorin vrea să continue la o formație din străinătate”, a spus Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Reclamă

În a doua jumătate a sezonului trecut, Dorin Rotariu a jucat în Grecia, la Atromitos. Contractul său cu Ludogoreț expiră în 2024.

În sezonul trecut, Rotariu a reușit doar două pase decisive. De când a ajuns la Ludogoreț, anul trecut, românul a adunat doar 10 meciuri pentru campioana Bulgariei.

Reclamă

Iosif Rotariu e sigur că nepotul său ar face furori la FCSB

Chiar dacă susține că Dorin Rotariu nu e dispus să revină în România, Iosif Rotariu e sigur că nepotul său ar rupe plasele în Liga 1.

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus”, a spus Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Ludogoreț e dispusă să renunțe la Dorin Rotariu

FCSB speră să-l împrumute pe Dorin Rotariu de la Ludogoreţ. Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul„, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dorin Rotariu ar putea juca pe postul lui Cordea, în cazul în care se face transferul acestuia în Polonia, la Legia Varşovia.

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului