Închide meniul

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City înainte de finala Champions League: „Nu suntem favoriţi!”. La ce se aşteaptă managerul lui Liverpool

Reclamă

Publicat: 16 mai 2022, 18:53

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City înainte de finala Champions League: „Nu suntem favoriţi!. La ce se aşteaptă managerul lui Liverpool

Jurgen Klopp a lăudat-o pe Manchester City înainte de finala Champions League

Jurgen Klopp şi Pep Guardiola / Profimediaimages

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City înainte de finala Champions League 2022, care se va disputa pe Stade de France, pe 28 mai. Manaerul lui Liverpool este convins că echipa lui are a doua şansă în cel mai important meci al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp visează la trofeu, după ce „cormoranii” au caştigat finala FA Cup, cu Chelsea. S-au impus la lovituri de departajare, scor 6-5. Au câștigat, astfel, al doilea trofeu al sezonului, după Carabao Cup, și se pregatesc pentru finala Champions League. Cu echipa lui Guardiola se luptă şi pentru titlul din Premier League.

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City înainte de finala Champions League

Jurgen Klopp vrea să dea lovitura şi în finala Ligii Campionilor chiar dacă, spune el, joacă cu cea mai experimentată echipă. Tot el spune că s-a simţit grozav câştigând FA Cup.

Ar insemna mult dacă am câștiga peste două săptămâni în Liga Campionilor. Dar jucăm cu cea mai experimentată echipă din Liga Campionilor. Nu suntem favoriți. Ei câștigă deja campionatul. Sunt două meciuri masive.

Dacă avem un astfel de sezon, câștigăm Carabao și luptăm pentru titlu până la final, cred că este un an bun. FA Cup este o competiție masivă. S-a simțit grozav să o câştigăm„, a declarat Jurgen Klopp pentru liverpoolecho.co.uk.

Reclamă

Klopp nu inţelege de ce fanii lui Liverpool au huiduit imnul Angliei

Suporterii lui Liverpool au huiduit imnul național, la începutul acestui an, când „cormoranii” au jucat tot cu Chelsea în finala Carabao Cup.

Desigur că am gânduri mari. Întrebarea este ce se întâmplă? Nu ar face asta fără un motiv. Majoritatea fanilor noştri sunt oameni minunați. Sunt deștepţi, nu ar face-o fără motiv”, a mai spus Jurgen Klopp.

Antrenorul lui Liverpool a vorbit despre Liga Naţiunilor şi a spus despre aceasta că este ”una dintre cele mai ridicole idei din fotbal” şi că ar trebui să dispară.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut timp să studiez, în detaliu, noul format din Champions League, am auzit foarte puține lucruri despre asta. Dar mai multe jocuri sunt întotdeauna o idee proastă. Am vorbit destul de des despre asta. Apoi, Liga Națiunilor este una dintre cele mai ridicole idei din lumea fotbalului.

Unii jucători au disputat peste 70 de meciuri și noi continuăm cu jocurile din Liga Națiunilor după terminarea sezonului. Aș prefera ca UEFA să ia mai mulți bani din finala Ligii Campionilor și să scape de Liga Națiunilor”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit Daily Mail.

Cotele la pariuri pentru finala Champions League

Jucătorii lui Jurgen Klopp sunt consideraţi favoriţi, chiar dacă „galacticii” au reuşit o revenire incredibilă cu Manchester City. Real Madrid este specialista Ligii Campionilor. A cucerit până acum de 13 ori trofeul, ultima dată în 2018. Are pe bancă singurul antrenor care a ajuns pentru a 5-a oară în finală. Carlo Ancelotti i-a depăşit pe Marcelo Lippi, Alex Ferguson şi Jurgen Klopp, toţi cu patru apariţii.

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Recomandări
  • Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City înaintea finalei Champions League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și