Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, dorit la FCSB! Singura condiție impusă de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2022, 8:46

Laurențiu Reghecampf, dorit la FCSB! Singura condiție impusă de Gigi Becali

Condiţiile în care Gigi Becali va "sparge" banca pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali rupe un contract, în fața sediului FRF / Hepta

  • Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Craiova pentru 180.000 de euro
  • Reghe a câștigat două titluri de campion cu FCSB

Laurențiu Reghecampf e dorit la FCSB. Gigi Becali îl vrea la echipă pe cel cu care câștiga două titluri de campion în trecut și care abia s-a despărțit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Gigi Becali i-ar pune o singură condiție lui Reghecampf, pentru a prelua echipa: să îl păstreze în staff pe Toni Petrea, cel pe care Gigi îl apreciază foarte mult după sezonul precedent, în care consideră chiar că i-a adus titlul vicecampioanei.

Laurențiu Reghecampf, dorit la FCSB! Singura condiție impusă de Gigi Becali

Totuși, rămâne de văzut și dacă Toni Petrea ar dori să redevină secund. Sursa citată susține și existența variantei Laurențiu Reghecampf – director tehnic, Anton Petrea – antrenor principal.

Reclamă

Rămâne de văzut și cum s-ar descurca Gigi Becali cu cele două salarii ale lui Petrea și Reghecampf. Primului i s-au promis 8.000 de euro pe lună pentru următorul sezon, iar Reghe avea la Craiova 15.000 de euro pe lună.

”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova.

Reclamă

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere. Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

După rezultatele din sezonul precedent, era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!