Închide meniul
EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă”

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 13:43

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948?

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci al Universităţii Craiova / Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf nu va ajunge la FC U Craiova 1948
  • Marius Croitoru rămâne principalul favorit la preluarea echipei

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948 putea fi „trădarea supremă” din fotbalul românesc. Dar sursele Antena Sport anunţă că nu se pune problema ca Reghe să ajungă la cealaltă echipă a Craiovei, după perioada petrecută la echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a avut şi o reacţie scurtă pentru Antena Sport şi s-a limitat la a spune doar „no comment!”, lăsând să se înţeleagă că nu are nicio legătură cu clubul condus de Adrian Mititelu.

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe

Reghecampf a lucrat la echipa lui Mititelu în 2011, ca director sportiv şi ca antrenor. Culmea că atunci prelua postul de antrenor chiar de la Nicolo Napoli. Nu va fi cazul însă şi acum.

Reclamă

Din informaţiile Antena Sport, Marius Croitoru este foarte aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. El urmează să ajungă la Craiova chiar în următoarele zile.

„Încă n-am semnat nimic, Adrian Mititelu este plecat. Dumnezeu știe, în mare parte m-am înțeles cu nea Adi. Am ajuns la un acord, trebuie doar să semnez. Eu sper că ajung la Craiova și să fiu bine”, a spus Marius Croitoru, în exclusivitate pentru Antena Sport, cu o săptămână în urmă.

Reclamă

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie