Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf rămâne la Universitatea Craiova: „Lucrurile sunt foarte bine definite! Mai am contract un an de zile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2022, 20:26

Laurenţiu Reghecampf rămâne la Universitatea Craiova: „Lucrurile sunt foarte bine definite! Mai am contract un an de zile!

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

  • Laurenţiu Reghecampf rămâne la Universitatea Craiova
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Laurentiu Reghecampf rămâne la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a făcut anunţul chiar înaintea partidei cu Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că nu pleacă de la Universitatea Crauiova, deşi a ratata toate obiectivele: câştigarea titlului şi a Cupei României.

Laurenţiu Reghecampf rămâne la Universitatea Craiova: „Lucrurile sunt foarte clare

La noi lucrurile sunt foarte clare. Mai am contract un an de zile. Lucrurile sunt foarte bine definite în contract atât din partea mea, cât și din cealaltă parte. Relația mea cu Mihai Rotaru este una foarte bună, cu președintele și cu toți membrii stafului. Nu există nicio discuție în momentul de față, nu au fost și nici nu vor fi. La noi e simplu.

Reclamă
Când unul dintre noi are un alt drum, este foarte simplu, este stipulat in contract, ne dăm mâna și rămânem prieteni. Relațiile pe care mi le-am construit aici în aproape un an de zile nu le voi uita niciodată”, a transmis Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu Farul Constanţa, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru a dat asigurări că Laurenţiu Reghecampf va rămâne la echipă

Mihai Rotaru a dat asigurări şi el că nu se pune problema ca Laurenţiu Reghecampf să fie dat afară.

”N-a existat niciun obiectiv în contract (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu neapărat reziliem contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă.

Reclamă

Sunt povești cu Mirel Rădoi. Nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie noul antrenor, peste un an, peste o lună, peste trei ani. Dar nu luăm în calcul în acest moment și nu e stilul nostru, să discutăm cu un alt antrenor cât timp avem antrenor”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf a devenit tătic

Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au devenit părinți, joi dimineață. Tehnicianul oltenilor a fost întrebat despre minunatul eveniment din viața sa la conferința de presă de dinaintea partidei cu Farul.

„Reghe” s-a arătat extrem de fericit și a avut o urare specială pentru fiul său, pe care el și Corina Caciuc îl vor boteza Liam.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt minunat, fericit, împlinit. Mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și sănătos.”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Farul.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant după ce Corina Caciuc a născut

În scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Reghe a avut un mesaj pentru ceilalţi doi băieţi ai săi. I-a anunţat ce nume va avea bebeluşul care le va fi frate vitreg.

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”