Închide meniul

Chindia – Rapid 0-0 | Giuleştenii au călcat strâmb după 7 victorii consecutive!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 22:20

Chindia – Rapid 0-0 | Giuleştenii au călcat strâmb după 7 victorii consecutive!

Chindia – Rapid 0-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia – Rapid a fost capul de afiş al zilei în Liga 1. Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Giuleştenii aveau victorii pe bandă rulantă şi cautau al optulea succes consecutiv. De partea cealaltă, echipa lui Emil Săndoi ocupa loc de baraj şi avea nevoie de puncte pentru a scăpa din zona roşie a clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia – Rapid s-a disputat la Ploieşti, pe arena „Ilie Oană”. Elevii „Briliantului” veneau după succesul la limită cu Sepsi, scor 1-0, iar dâmboviţenii veneau după eşecul din deplasare cu UTA Arad, scor 0-1.

Chindia – Rapid 0-0

Min. 90+2: Fluier final la Ploieşti! Chindia – Rapid s-a încheiat 0-0. 

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru Chindia – Rapid sunt următoarele:

Reclamă

Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpușă, Pițian, Al. Iacob, C. Dinu – Butean, Dulca, Passaglia, A. Șerban – Chamed – D. Florea
Rezerve: D. Moldovan – Chunchucov, Popadiuc, Sila, Roumpoulakou, Atanase, Celea, Kocic, M. Șerban
Antrenor: Emil Săndoi

Rapid: H. Moldovan – Moise, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Albu, Dandea, Kait – Al. Ioniță II, Vojtus, R. Ilie
Rezerve: Drăghia – Goge, Crepulja, Pănoiu, Stahl, Carnat, Ad. Bălan, Demici, Marzouk
Antrenor: Adrian Mutu

Adrian Mutu a dezvăluit rețeta succesului

Rapid – Sepsi 1-0. Adrian Mutu a ajuns la 7 victorii la rând pe banca giuleștenilor. „Perla” Rareș Ilie a fost eroul serii, cu un gol marcat în stilul „cobrei” Adrian Ilie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a dezvăluit că le-a transmis elevilor săi să joace precaut în prima repriză, ca cei de la Sepsi să-și piardă energia. Giuleștenii au atacat în valuri în partea a doua, iar oaspeții s-au sufocat.

„Așa cum anticipam, a fost un meci dificil. Știam că o să avem o primă repriză dificilă. De aceea nu ne-am hazardat să ne deschidem. Ne-am gândit că repriza a doua o să fie timpul să împingem. Am fost foarte precauți, intenționat am făcut lucrul ăsta. Nu voiam să riscăm să luăm gol.

A fost un gol foarte frumos, o execuție de fotbalist, dar cred că toată echipa merită aplauze. Nu numai pentru gol, ci pentru tot efortul pe care l-au depus. Pentru că au reușit să-și țină în frâu anumite idei și impulsuri din timpul meciului. Îmi doream să pasăm mai mult. Am și riscat, mulți jucători au încercat să dea pasă decisivă. Știam că o să împingem noi mai mult, lucrul ăsta s-a văzut.

Barajul nu rezolvă nimic. Mai e mult până departe. Rămânem cu picioarele pe pământ, continuăm cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu, după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și