Închide meniul

Marco Dulca vrea să se transfere la Rapid: „Sper să plec împreună cu Adrian Mutu!”. Anunțul mijlocașului

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 18:47

Marco Dulca vrea să se transfere la Rapid: „Sper să plec împreună cu Adrian Mutu!. Anunțul mijlocașului

Marco Dulca semnează cu FCSB

Marco Dulca, în tricoul celor de la Chindia Târgoviște / Hepta

  • Marco Dulca vrea să se transfere la Rapid
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Marco Dulca vrea să se transfere la Rapid, sub comanda lui Adrian Mutu. Cei doi se află la Cluj, unde expertul Antena 1 își va face meciul de retragere, în cadrul evenimentului Sports Festival.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dulca a profitat de ocazie și a transmis să și-ar dori să vină la București împreună cu Mutu, pentru a semna cu Rapid.

Marco Dulca vrea să vină la Rapid: „Sper să plec împreună cu Adrian Mutu!”

Mijlocașul de 23 de ani încă se află sub contract cu Chindia Târgoviște, dar consideră că acum este momentul să facă pasul către „o echipă de tradiție”, precum Rapid. Iar interesul giuleștenilor în serviciile fostului internațional de tineret nu reprezintă o surpriză.

Reclamă

Dacă se vor hotărî să-l transfere pe Marco Dulca, oficialii Rapidului vor fi nevoiți să plătească clauza de reziliere a jucătorului cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

„Sincer, sper să pot pleca împreună cu Adrian Mutu de aici. Chiar mi-aș dori să fac pasul la o echipă precum Rapid, o echipă de tradiție, dacă nu în România, în străinătate.

Reclamă

Chiar simt acest lucru, că e momentul să plec de la Chindia, poate voi vorbi și cu Mutu acum, după acest meci, dar vom vedea.

Ei trebuie să plătească și o clauză de reziliere pe care o am, iar după acest lucru voi fi jucătorul lor, dacă se activează această clauză”, a spus Marco Dulca, pentru Pro Arena.

Tot în cadrul evenimentului de la Cluj, Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică, în colaborare cu jurnalistul Antena Sport, Cătălin Oprișan.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a anunțat transferul lui Paul Iacob! Claudiu Belu-Iordache și-a prelungit contractul

Rapid l-a transferat pe Paul Iacob, 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. E prima mutare a verii pentru echipa lui Adrian Mutu.

Paul Iacob a semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până în vara lui 2024. În sezonul recent încheiat, acesta a fost căpitanul Chindiei Târgoviște.

„Mă bucur că am ales Rapid, abia aștept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanță cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiție. Nu-mi doresc decât să fac performanță și să iau trofee. Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”, a spus Paul Iacob, conform fcrapid.ro.

Lotul lui Adrian Mutu suferă schimbări în această pauză competiţională. Rapid i-a activat clauza de prelungire lui Claudiu Belu-Iordache, jucător venit de la Hermannstadt. Belu-Iordache a evoluat în 26 de partide, în sezonul recent încheiat, având 2 assist-uri.

Pe de altă parte, Matias Perez Acuna s-a despărţit de „giuleşteni”. Este primul jucător care pleacă de la Rapid, după venirea noului acţionar. Acuna a evoluat în doar două partide pentru Rapid, fiind la echipă din ianuarie.

Rapid le-a prelungit contractele veteranilor: Grigore, Morais şi Săpunaru continuă în Giuleşti

Dragoş Grigore, Junior Morais şi Cristi Săpunaru au fost jucători de bază în sezonul recent încheiat. Ambii au peste 35 de ani, iar experienţa lor reprezintă un atuu într-o echipă care are ambiţii mari pentru sezoanele viitoare.

”Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat în vara anului trecut cu Rapid, pentru un an, plus opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Cei doi fundaşi şi clubul au activat această opţiune, astfel încât Junior şi Dragoş vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu până în vara anului viitor.

Reclamă

Brazilianul, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru Rapid în 35 de partide, în care a marcat două goluri (cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş) şi a oferit două pase de gol.

Dragoş Grigore (35 de ani) a înscris o dată în cele 31 de meciuri disputate, în partida cu CS Mioveni, din etapa a II-a. Noul sezon de Liga 1 va debuta pe data de 16 iulie 2022, tragerea la sorţi a ţintarului urmând a se face în prima parte a lunii iulie”, se arată în comunicatul clubului din Giuleşti.

Daniel Niculae, preşedintele de la Rapid, a anunţat oficial că şi căpitanul Cristi Săpunaru va mai continua un sezon în tricoul Rapidului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.
Liga 1 • 17:37
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”