Închide meniul

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa: „La FCSB să nu facă lucruri pe care le făcea la Botoşani! Mai închideam ochii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 22:14

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa: „La FCSB să nu facă lucruri pe care le făcea la Botoşani! Mai închideam ochii

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

  • Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa
  • Ce i-a transmis fostului său jucător de la Botoşani

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa după ce fundaşul camerunez a semnat cu FCSB. Croitoru îl sfătuieşte pe noul jucător al celor de la FCSB să nu repete greşelile pe care le făcea la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru îl avertizează pe Dawa că presiunea de la FCSB este una uriaşă şi că nu se compară cu ce era la FC Botoşani. Totuşi, fostul antrenor al moldovenilor e de părere că Dawa e un jucător care poate face faţă la FCSB.

Marius Croitoru, avertisment pentru Joyskim Dawa

Dawa e un transfer bun. E important ca la FCSB să facă unele lucruri pe care nu le făcea la Botoșani, dar și să nu facă unele lucruri pe care le făcea la Botoșani. Am avut o discuție de două-trei ore. Sper să țină cont de ce i-am spus. 

Reclamă

FCSB nu este Botoșaniul! El e un băiat educat, e un profesionist, n-am avut probleme cu el în afara terenului. Am stat de vorbă cu el și i-am explicat cum stau lucrurile. Dacă eu și nea Valer Iftime mai închideam ochii la anumite greșeli, acolo lucrurile se complică puțin din toate punctele de vedere. Orice greșeală va fi taxată. 

Are forță, are viteză, dar trebuie doar să țină cont de unele lucruri. Stilul Botoșaniului și cel al FCSB-ului sunt apropiate, îi va fi ușor să se adapteze. Important e să joace simplu, să nu se complice, să nu greșească flagrant”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Reclamă

Joyskim Dawa, prima conferință la FCSB: „E cel mai bun club! Joacă mai bine decât CFR Cluj”

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj pentru echipa lui Gigi Becali joacă un fotbal mai bun.

Dawa a fost ofertat și de CFR Cluj, dar camerunezul a ales-o pe FCSB. Fundașul e sigur că roș-albaștrii pot cuceri titlul în stagiunea următoare.

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Până la urmă, Gigi Becali i-a îndeplinit toate pretențiile lui Dawa. Fundașul a semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

„Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el. Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională.

E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el.

Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia (n.r. – FCSB ar negocia cu un fundaș din Georgia) am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist”, a spus Gigi Becali, la prezentarea lui Dawa.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat