Închide meniul

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova: „Vrem într-o competiţie europeană”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2022, 9:29

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova: „Vrem într-o competiţie europeană

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint

Laszlo Balint, în timpul conferinţei de prezentare la Universitatea Craiova/ Antena Sport

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele noului antrenor al Universităţii Craiova, Laszlo Balint. Patronul „oltenilor” are ambiţii mari pentru noul sezon, ce va debuta pe 16 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint este noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul de 43 de ani a fost prezentat luni într-o conferinţă de presă. Balint va încerca să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul demis din Bănie.

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru vrea ca Universitatea Craiova să se lupte pentru titlu şi pentru Cupa României în sezonul viitor. „Oltenii” s-au clasat pe locul 3 în sezonul recent încheiat, şi au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi.

Patronul Universităţii Craiova consideră că Laszlo Balint este antrenorul potrivit pentru echipa sa. Balint a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane, alături de care a promovat în 2020.

„Locul 1, 2 sau Cupa României. Vrem într-o competiţie europeană. Nu, n-ar avea probleme dacă nu ar trece de primul tur. Nu putem cere dacă nu trece de primul tur că a zburat.

Reclamă

Reghe, când a plecat de la FCSB, a venit de la Chiajna. Balint e ambiţios şi ne dorim aşa ceva, vrea să-şi depăşească limitele. Vrem aşa ceva”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.

Laszlo Balint, preferatul lui Mihai Rotaru, în detrimentul lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru a explicat numirea lui Laszlo Balint, în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova. Acesta a fost preferat înaintea lui Mirel Rădoi, aflat şi el liber de contract după despărţirea de echipa naţională a României.

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, l-a ales pe Laszlo Balint în funcţia de antrenor. Mirel Rădoi părea cel mai aproape de echipa din Bănie, însă patronul Rotaru l-a preferat pe Balint. Acesta a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o listă de antrenori, undeva la 6-7 nume, hotărârea a fost să mergem mai departe cu domnul Laszlo Balint. Nu mai contează la cine ne-am mai gândit. În acest moment nu, nu mi-aș fi dorit să vină Mirel Rădoi înaintea lui Laszlo Balint”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Totodată, Mihai Rotaru a mai precizat că noul antrenor al Univerităţii Craiova este al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, după Dan Petrescu, de la campioana CFR Cluj.

„Cu siguranță în acest moment nu există niciun antrenor din România, poate doar Dan Petrescu, să aibă un salariu mai mare în Liga 1. Deci suntem pe locul doi la salariile pe care le dăm antrenorilor și așa este de ceva timp.

Domnul Balint e un tip extrem de organizat. Mai mult decât atât, ne dorim agresivitate la Craiova, iar echipa a suferit la acest capitol, iar echipele domnului Balint au fost întotdeauna agresive”, a mai declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, declaraţii despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru a mărturisit că decizia de a-l înlocui a luat-o în urmă cu câteva zile.

„Îmi e greu să spun data când am hotărât acest lucru. Cu ceva timp în urmă. Ieri s-au finalizat discuțiile. Să spunem că de o săptămână au fost discuțiile cu Laurențiu Reghecampf. Am vrut să îmbunătățim anumite lucruri, dar el mergea în stânga, noi în dreapta și am luat hotărârea să încheiem contractul”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Totodată, Laszlo Balint este contestat de fanii Universităţii Craiova. Mihai Rotaru a confirmat că numirea noului antrenor a declanşat revoltă în Bănie.

Reclamă

„E revoltă la Craiova, suporterii cred că am greșit mult, dar noi credem că în timp vom avea dreptate la deciziile pe care le-am luat și suporterii speră același lucru, că e în beneficiul echipei ca deciziile noastre să se adeverească că au fost bune”, a mai declarat Mihai Rotaru, pentru aceeaşi sursă.

Recomandări
  • Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint
  • Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și