Închide meniul

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB: „Trebuie să joace neapărat”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2022, 23:41

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB: „Trebuie să joace neapărat

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

  • Jucătorii esenţiali de la FCSB, în opinia lui Mihai Stoica
  • Octavian Popescu ar urma să fie reprofilat ca inter

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB. Managerul general al celor de la FCSB, consideră că din primul 11 al echipei patronate de Gigi Becali nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a reunit pe 13 iunie, şi se va pregăti într-un cantonament la baza din Berceni. Înainte de noul sezon, care va debuta pe 16 iulie, roş-albaştrii vor disputa 4 partide amicale.

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB

Mihai Stoica este de părere că, în sezonul viitor, 4 jucători nu pot lipsi din primul 11 al FCSB-ului. Aceştia ar urma să fie oameni de bază în echipa lui Toni Petrea.

Reclamă

„Octavian Popescu poate să joace inter. Am încercat la meciul cu Craiova (n.r. 0-2) să-l folosim în dreapta și n-a putut să joace. La noi e clar că trebuie să joace, din toate rațiunile, următorii jucători: Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Mai e Cordea în partea dreaptă, mai sunt Vali Gheorghe, Ianis Stoica. Trebuie să-i facem bărbați pe acești jucători mai tineri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În sezonul recent încheiat, FCSB a terminat pe locul secund, în urma celor de la CFR Cluj. Florinel Tănase a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul vicecampionilor, bifând 36 de partide, şi marcând 20 de goluri. Pe de altă parte, Florinel Coman a avut un sezon modest, evoluând în 21 de meciuri, marcând un singur gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5.

Reclamă

Totodată, un alt jucător important de la FCSB, în vederea lui Mihai Stoica, a fost Darius Olaru. Mijlocaşul, convocat şi de Edi Iordănescu la naţională, a evoluat în 37 de partide, şi a înscris de 6 ori. Pe lângă aceste reuşite, Olaru a avut şi 12 pase decisive.

Octavian Popescu a fost şi el una dintre piesele de bază în echipa FCSB-ului, în sezonul 2021-2022. Cotat la 4 milioane de euro, conform transfermarkt.com, Tavi Popescu a bifat cele mai multe prezenţe dintre jucătorii numiţi de MM Stoica, 38. În întregul sezon, mijlocaşul a marcat 10 goluri şi a avut 4 assist-uri. Acesta a fost recent titularizat de Edi Iordănescu la naţională, în victoria de acasă cu Finlanda, scor 1-0.

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali

Mihai Stoica a anunţat ce fundaşi centrali a ofertat Gigi Becali. Managerul general al FCSB a spus că aceştia sunt liberi de contract şi că sunt din afara ţării.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a rămas fără fundaşi centrali, după ce Andrei Miron şi Paulo Vinicius au plecat. Cei doi nu şi-au mai prelungit contractul cu vicecampioana. Iulian Cristea s-a accidentat la naţională, în meciul cu Muntenegru, şi a fost nevoit să se opereze.

Cristea va lipsi aproximativ 6 luni de pe teren. Cristea a fost operat la Clinica Vila Stuart din Roma de celebrul doctor Pier Paolo Mariani. Este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia. De-a lungul timpului, acesta a mai operat şi alţi jucători de la vicecampioana României care s-au „rupt”. Printre aceştia sunt Florin Tănase, Ionuţ Panţîru şi Dragoş Nedelcu.

În acest context, singurele soluţii pentru postul de fundaş central ar fi Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu. Totuşi, niciunul dintre aceştia nu sunt fundaşi centrali de meserie.

”Suntem în căutări de fundaşi centrali. Am început să facem oferte, nu e mare presiunea acum, dar o să înceapă. Cristea s-a operat azi. Vorbim despre Mariani, care e o somitate în domeniu. Panţîru a avut o accientare foarte complicată. Plătim noi pentru Cristea.

Am încredere în Codorean, deplină. Eu aş recomanda oricărui jucător să se opereze la Codorean, dar nu pot opri un jucător să se opereze în Italia. Din afara ţării (n.r. fundaşii ofertaţi), da. Mai sunt şi români din afara ţării. Rus e sub contract, nu dăm bani.

Nu dăm bani pentru niciun jucător. Cine zice că are ofertă de la Steaua, FCSB, minte!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie