Închide meniul

Mihai Stoica îl critică pe Octavian Popescu: „În a doua parte a meciului cu Universitatea Craiova n-a mai fost prezent!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 20:33

Mihai Stoica îl critică pe Octavian Popescu: „În a doua parte a meciului cu Universitatea Craiova n-a mai fost prezent!

Octavian Popescu, lăudat de Nicolae Dică

Octavian Popescu, în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova / Hepta / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mihai Stoica îl critică pe Octavian Popescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mihai Stoica îl critică pe Octavian Popescu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. „Perla” lui Gigi Becali a avut o prestaţie modestă, iar managerul general al roş-albaştrilor a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a bifat 36 de apariţii pentru FCSB, reuşind să înscrie 9 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Mihai Stoica îl critică pe Octavian Popescu

Chiar dacă a scos în evidenţă prestaţia sa modestă din a doua jumătate a derby-ului, Mihai Stoica crede nu este vorba de o scădere de formă în cazul lui Octavian Popescu.

Reclamă

”Octavian Popescu a fost lovit cu sălbăticie de Vătăjelu, pe genunchi. I-a driblat de nu mai ştiau ăia unde sunt pe teren, dar n-a venit nimeni la pasă. În a doua parte a meciului n-a mai fost prezent în meci, dar are 19 ani”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Giovanni Becali a anunțat prețul lui Octavian Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB, despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

Reclamă

”Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară. Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro, despre prețul lui Octavian Popescu.

Gigi Becali nu e nerăbdător să îl vândă pe tânărul jucător. Prețul lui Octavian Popescu este de 50 de milioane de euro, în viziunea patronului de la FCSB.

”Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională. Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane. Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător”, a declarat Ioan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Motivul pentru care Gigi Becali nu îi măreşte salariul lui Octavian Popescu

4.000 de euro pe lună este salariul lui Octavian Popescu, la FCSB, unul din cele mai mici din lotul vicecampioanei. Becali a anunțat de ce nu i-a mărit încă salariul jucătorului cotat la 3 milioane de euro.

„La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 (n.r. de euro pe lună). Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic. (Reporter: Vă gândiţi să-i măriţi salariul?) N-am de ce! Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal„, a precizat Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Prin comparaţie, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, câştigă lunar 30.000 de euro. Claudiu Keşeru primeşte 25.000 de euro, în timp ce ultimul jucător transferat de Becali, Malcom Edjouma, încasează lunar 14.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu