Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Liviu Ciobotariu şi Bogdan Bălănescu: „Eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc!”. „Război” pe axa FCSB – FC Voluntari

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2022, 13:14

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Liviu Ciobotariu şi Bogdan Bălănescu: „Eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc!. „Război pe axa FCSB – FC Voluntari

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Liviu Ciobotariu şi Bogdan Bălănescu. Managerul general de la FCSB a răbufnit când a văzut reacţiile avut de cei de la FC Voluntari după finala Cupei României. Oficialul vicecampioanei i-a „taxat” în termeni duri pe ilfovenii care i-au încurcat pe roş-albaştri în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost foarte supărat că am pierdut două puncte acasă cu FCSB, poate uitați că a fost un joc considerat acasă. Am fost acuzați că ne-am apărat șansele corect. Am trăit să o aud și pe asta„, a declarat Bălănescu pentru gsp.ro. MM nu l-a iertat.

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Liviu Ciobotariu şi Bogdan Bălănescu

S-a enervat Ciobi. Că de ce am comentat. Păi am comentat doar că și-a pus în pericol trofeul și bonusul. Asta înainte de finală. Dacă bătea, ne dădea peste nas cu forță. N-a bătut.

A, am mai comentat că, dacă au luat bani din altă parte, e penal. Nu numai că trebuie plătite taxe, ci și că se nasc interpretări. Multe. Sepsi nu și-a pus în pericol trofeul. A jucat cu rezervele la Craiova, unde a mai și bătut. Doar 5-0. Mai mult nu s-a putut.

De nea Bălănescu strategu’ mai știți ceva? Că ieri era viteaz prin declarații. Înainte de finală. Că cică ăia adevărații n-au timp de scris pe FB. Păi eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc. Plus că dorm puțin noaptea. Îmi permit să și citesc ce se mai scrie pe FB„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB după ce FC Voluntari a fost învinsă în finala Cupei României. Ilfovenii au fost criticaţi de Gigi Becali după remiza cu gruparea roş-albastră, scor 2-2, iar antrenorul a răbufnit.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Reclamă 4 / 0/3

Îi apreciez foarte mult pe cei de la FCSB, au o echipă foarte bună, de altfel îl apreciez și pe domnul Becali, care investește mult, la fel și pe Mihai Stoica. Le înțeleg frustrarea și durerea. Și eu am fost la fel de supărat în trecut, dar nu știu dacă e corect să nu îți asumi și să arunci vina pe alții.

Eu am văzut că înaintea meciului cu noi căutau deja stadion pentru CFR. Ce a zis domnul Becali, că nu se împiedică de Voluntari? Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? Eu am avut reproșuri la adresa celor de la FCSB că au jucat cu Miron, nu cu Vinicius? Când am jucat cu FCSB și am pierdut 4-0, cu ce echipă am jucat?

Păi, atunci, sunt eu vinovat? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius, cu Crețu, cu cine au ei pe acolo? Le înțeleg frustrarea, dar mă acuzi pe mine că am jucat corect? Eu am stat, am tăcut, am tăcut, dar nu e normal. Ce ar fi vrut domnul Becali? Ce motive aveam să joc cu echipa a doua?”, a transmis Liviu Ciobotariu, la conferinţa de presă după finala Cupei României.

Recomandări
  • Mihai Stoica, atac la adresa lui Liviu Ciobotariu şi Bogdan Bălănescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și