Închide meniul

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „E frustrant!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2022, 21:17

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „E frustrant!

Mircea Lucescu cere ca Edi Iordănescu să rămână selecţionerul României: "Ce să facă, să o ia altul de la capăt?"

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu nu e încântat de finalul de sezon în Liga 1, după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „Il Luce” consideră că titlul s-a dat în urma greșelilor de arbitraj, care au dezavantajat echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB

„Nu mi-a plăcut! Trebuia să fie introdus VAR-ul și la noi. Și atunci campionatul era decis în ultima etapă. Pentru că la Steaua a fost ofsaid clar la golul de 2-2. Dacă aveam VAR, altul era și finalul de campionat. E frustrant să pierzi campionatul în condițiile astea.

Alta e să-l pierzi într-o confruntare directă. Inclusiv la Cluj am înțeles că a fost un ofsaid, dar CFR merita campionatul pentru Dan Petrescu, fiindcă este un tip dedicat sută la sută meseriei pe care o are”, a spus Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Reclamă

14 puncte a fost diferența dintre CFR Cluj și FCSB la finalul sezonului regular, cea mai mare dintre primele două clasate de când există sistemul cu play-off/play-out în România.

Mihai Stoica: „Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”

Oficialul de la clubul lui Gigi Becali susține că roș-albaștrii au fost echipa mai bună în play-off. Mihai Stoica susține că FCSB a pierdut titlul din cauza greșelilor de arbitraj.

„Pentru mine, campionatul a început în play-off. Ce a fost în sezonul regular, a fost altceva. În play-off, noi am câştigat şapte meciuri, am pierdut unul din cauza unei erori grave de arbitraj la 0-0 şi am mai făcut un egal tot din cauza unei erori de arbitraj. La noi, echipa a fost pregătită ca să joace în play-off, unde sunt punctele întregi. (n.r. – parcursul din play-off) Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

2015 e anul în care FCSB a câștigat ultimul titlu.

Răzvan Burleanu, noi detalii despre implementarea VAR în Liga 1

Marea dorință a celor de la FCSB se va împlini în sezonul viitor. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că implementarea sistemului VAR în România decurge conform graficului şi se află în faza de certificare.

“În ceea ce priveşte implementarea VAR-ului, suntem în grafic. Toate meciurile din Liga 1 din sezonul următor vor beneficia de asistenţă video pentru arbitraj, iar primul meci din România care va beneficia de asistenţă video pentru arbitraj va fi chiar Supercupa României, în 9 iulie. În aceste zile ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR. Un reprezentant FIFA se află la Bucureşti pentru certificarea arbitrilor şi a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o nouă vizită din partea FIFA pentru certificarea infrastructurii stadioanelor şi pentru sisteme”, a spus Burleanu, într-o conferință de presă.

Pentru a respecta planul de implementare şi paşii obligatorii pentru certificarea arbitrilor, începând din 14 septembrie 2021, oficialii de joc au început familiarizarea cu simulatoarele care îi vor ajuta să analizeze diferitele situaţii de joc.

Sunt necesare fiecărui arbitru 29 de ore de pregătire practică pentru obţinerea certificării VAR (conform protocolului, activităţile nu se pot desfăşura în grupuri mai mari de două persoane).

Recomandări
  • CFR Cluj a câștigat titlul în fața lui FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și